24/04/2024

Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας: Πάνε Σερβία

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας.


«Η Σερβική Ομοσπονδία Ταεκβοντό μαζί με την Academy Tkd Asterics διοργανώνουν το 3rd Asterics Open Taekwondo Cupο Σάββατο 26 Μαΐου 2018 .

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην πόλη του NIS και στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης    και με ώρα έναρξης των αγώνων 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που θα διεξαχθούνε είναι Παίδων-Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων & Ανδρών –Γυναικών  και κάτοχοι (8 κουπ και άνω)  .Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή   στο πρωτάθλημα  αφού θα λάβουν μέρος 900 αθλητές-τριες από διάφορες γειτονικές χώρες.

Οι αθλήτριες  του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitnessexperience and Spa Evexia θα συμμετάσχουν  στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Σερβίας με τους παρακάτω αθλητές-ριες :  Σίμου Μαρία , Τζαλαβρέτας Ορφέας, Νικολαΐδης Σάββας Λυρίτση Βασιλική ,Δούμας Αθανάσιος ,Σειρανίδης Ιωάννης ,Ρεφενέ Ελισάβετ, Μαυρόπουλος Γιάννης ,Μαυρόπουλος Βασίλειος Ντηλιάς Νίκος, Δάλλα Βασιλική ,Ρίζος Γιώργος ,Παππά Ελισάβετ ,Παναγόπουλος Νικόλαος & Μπολτσή Άρτεμις    . Με πρωτοβουλία  του προπονητού κ. Κουκουλέτσου Βάϊου η αποστολή θα  ταξιδέψει σήμερα  Παρασκευή πρωί και θα βρίσκεται το μεσημέρια στο ΝΙΣ .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ θα συνοδεύσει ως αρχηγός αποστολής της ομάδας όλους  τους   αθλητές-τριες που  θα παραβρεθούνε και θα πάρουν μέρος   στους  παραπάνω αγώνες αγωνιστικού και τεχνικού πρωταθλήματος.

Η  αγωνιστική  προετοιμασία των  αθλητών –τριών & η εμπειρία τους θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό του NIS της Σερβίας.  Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους παραπάνω αθλητές-τριες Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας που θα εκπροσωπήσουνε τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας για μια ακόμη φορά  στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Σερβία.»