29/03/2024

Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας: Πάνε Κύπρο για αγώνες

Η ομάδα Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας θα ταξιδέψει στην πανέμορφη Κύπρο. 


Αναλυτικά:«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ταεκβοντό διοργανώνει με πρωτοβουλία του αθλητικού συλλόγου Ταεκβοντό Λεμεσού το 2o  Open International TournamentTaekwondo στην Λεμεσό στην Κύπρο  το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2018.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο Λιμνόπετρας της Λεμεσού  και με ώρα έναρξης των αγώνων  και τις δυο ημέρες 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που θα διεξαχθούν είναι Παίδων-Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων  και κάτοχοι (8 κουπ και άνω). Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή   στο πρωτάθλημα  αφού θα λάβουν μέρος 400 αθλητές-τριες από Κύπρο και άλλες χώρες.

Οι αθλητές-τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexiaθα συμμετάσχουν   στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Λεμεσό με τους Βαρυτίμου Κατερίνα, Νικολαΐδης Σάββας ,Τζαλαβρέτας Ορφέας &  Παναγόπουλος Νικόλαος. 

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ θα συνοδεύσει τους αθλητές και εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα που  θα εκπροσωπήσουν  την πόλη της Καρδίτσας σε ακόμη ένα διεθνές πρωτάθλημα.

Η  αγωνιστική  προετοιμασία και η εμπειρία των αθλητών-τριών  που έχουν συμμετάσχει  σε διάφορα διασυλλογικά και διεθνή  πρωταθλήματα  θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στο  διεθνές  πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Λεμεσό .

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στις παραπάνω αθλητές-τριες και στον προπονητή που θα εκπροσωπήσουν για μια ακόμη φορά τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας  σε μια διεθνή διοργάνωση Ταεκβοντό.»