25/04/2024

Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας: Με 11 αθλητές στην Αθήνα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας με αφορμή τη συμμετοχή του συλλόγου σε διασυλλογικούς αγώνες στην Αθήνα. 


Αναλυτικά: «Η Ελληνική Ομοσπονδία διοργανώνει το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό γεν. 2006 και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων- Κορασίδων γεν. 2003-2005.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο Πάλης των Άνω Λιοσίων από τις 23-24-25 & 26 Νοεμβρίου 2017 με ώρα έναρξης των αγώνων 9.00 π.μ.

Ο Αθλητικός Αγωνιστικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας θα συμμετάσχει με 11 αθλητές-τριες και στα δύο πρωταθλήματα και τις 4 μέρες.

Οι αθλητές- τριες που θα συμμετάσχουν είναι Μαλέτσικας Γιάννης, Λιάμπου Χριστιάνα ,Σίμου Μαρία, Μαυροπούλου Δήμητρα, Τσαλαβρέτας Ορφέας, Νικολαΐδης Σάββας ,Ζαφείρη Ευτυχία ,Ζουμπουλίδου Δέσποινα, Λυρίτση Βασιλική ,Χαρίσης Ηλίας και Τσιβρένη Αθανασία.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές-τριες καθώς και στο προπονητή κ. Κουκουλέτσο Βάιο και στους Τσιβρένη Χαράλαμπο και Κοντοβά Παναγιώτη για την προετοιμασία και καθοδήγηση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Αθήνα.