26/04/2024

Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας: Με τέσσερα μετάλλια από τη Σόφια

Ανακοίνωση εξέδωσε το Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας με αφορμή τη συμμετοχή του συλλόγου σε διεθνές τουρνουά στη Σόφια. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Βουλγάρικη Ομοσπονδία Ταεκβοντό με επιτυχία διοργάνωσε το 5th Sofia Cup International Tournament Taekwondo στην Σόφια το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017.

Οι αγώνες θα διεξήχθησαν στο στάδιο «Arena Sports Festival Hall» και με ώρα έναρξης των αγώνων 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που πήραν μέρος στο πρωτάθλημα ήταν Παίδων-Κορασίδων & Εφήβων –Νεανίδων και κάτοχοι (8ο γκρουπ και άνω).

Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή είχε το πρωτάθλημα αφού έλαβαν μέρος 550 αθλητές-τριες από 20 διαφορά κράτη της γειτονικής χώρας.

Οι αθλητές-τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia συμμετείχαν στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Βουλγαρίας και διακρίθηκαν οι παρακάτω αθλητές-τριες:

Χρυσό μετάλλιο: Τζαλαβρέτας Ορφέας

Ασημένιο μετάλλιο: Ντόβας Κων/νος 

Χάλκινα μετάλλια: Σίμου Μαρία  Βαρυτίμου Αικατερίνη & Δημητρακάκης Απόστολος

Από εκεί και πέρα τις πέμπτες θέσεις πήραν Νικολαϊδης Σάββας & Δούμας θάνος . Με πρωτοβουλία του προπονητού κ. Κουκουλέτσου Βαΐου η αποστολή ξεκίνησε στις 7 το πρώι, όπου αθλητές-τριες από Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα Βόλο & Καρδίτσα ταξίδεψαν όλοι μαζί για την στην Σόφια η αποστολή έφτασε την Παρασκευή το απόγευμα όπου όλοι αθλητές πέρασαν με επιτυχία στην ζύγιση.

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΪΟΣ συνόδευσε ως αρχηγός αποστολής της ομάδας που ήταν 35 αθλητές-τριες και γονείς μαζί που παρευρέθηκαν στους παραπάνω αγώνες.
Η αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών –τριών και η εξαιρετική εμφάνιση έφεραν τα παραπάνω αποτελέσματα , ύστερα από δυνατούς αγώνες και με ματς φωτιά μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο κερδίζοντας τον αγώνα και με την σωστή καθοδήγηση του προπονητή τους έφεραν την επιτυχία στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Σόφιας .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές-τριες επιτυχία τους και τον προπονητή τους κ. Κουκουλέτσο Βάϊο καθώς και τους γονείς των αθλητών που είναι δίπλα σε κάθε αθλητική διοργάνωση που εκπροσώπησαν για μια ακόμη φορά τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας στο 5th διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Σόφια της Βουλγαρίας.»