26/04/2024

Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας: «Δύο χρυσά η Βασιλική Λυριτσή»

Ανακοίνωσε εξέδωσε το Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας με αφορμή την επιτυχία της Βασιλικής Λυριτσή. 


Αναλυτικά: «Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε η ΕΤΑΒΕ την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 το 3ο & 1ο προκριματικό Τεχνικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό στο κλειστό γυμναστήριο Πυλαίας  στην Θεσσαλονίκη .

Η αθλήτρια Λυρίτση Βασιλική του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλος του Γυμναστηρίου ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ συμμετείχε και στα δυο πρωτάθλημα ανάμεσα σε 17  αθλήτριες στην κατηγορία της.

Μετά από κλήρωση του πρωταθλήματος  παρουσίασε και στα δυο πρωταθλήματα 5 πούμσε συνολικά ,με εξαιρετική εκτέλεση των κινήσεων με άριστη  παρουσίαση και εμφάνιση    αναδεικνύοντας την χρυσή αθλήτρια μας  πρώτη σημειώνοντας την μεγαλύτερη βαθμολογία 34.5, από τις άλλες αθλήτριες. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πήρε την υψηλότερη βαθμολογία από όλους τους συμμετάσχοντες  στο πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών.

Με την σωστή καθοδήγηση του προπονητή της κ. Κουκουλέτσο Βάϊο οδήγησε την αθλήτρια του για πέμπτη φορά στην χρυσή επιτυχία 3 φορές στην Νότια Ελλάδα και τώρα ακόμη μια φορά στην Βόρεια Ελλάδα. Ήταν ένα πολύ  καλό τεστ για την αθλήτριά μας ενόψει της συμμετοχής της στο Διεθνες Τεχνικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό στο Βέλγιο στις 3 Μαρτίου 2018.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει την αθλήτρια Λυρίτση Βασιλική για την διπλή  Χρυσή επιτυχία της και τον προπονητή της Βάϊο Κουκουλέτσο για την προετοιμασία της καθώς και τους γονείς της αθλήτριας που είναι δίπλα της σε κάθε αθλητική διοργάνωση.»