26/04/2024

Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας: Δυνατές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Σχολικο Πρωτάθλημα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας σχετικά με την πρόσφατη δραστηριότητα του συλλόγο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.


Αναλυτικά: «Το Υπουργείο Παιδείας,Έρευνας και Θρησκευμάτων και η Γενική Διεύθυνση Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛ.Ο.Τ.) διοργάνωσαν με επιτυχία το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό 2018-2019.

Η διοργάνωση ανατέθηκε στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛ.Ο.Τ.) και οι αγώνες διεξήχθησαν ν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του αθλήματος. τους Πανελλήνιους Αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ μαθητών/-τριών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. σχολ. έτους 2018-2019.

Ημερομηνία διεξαγωγής που έγιναν ήταν 3-4 Απριλίου 2019 και ώρα 09:00π.μ. στο Κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας.

Ο Αθλητικός Αγωνιστικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας συμμετείχε στο πανελλήνιο σχολικό Λυκείων πρωτάθλημα με πέντε αθλητές -τριες όπου έφτασαν στα προημιτελικά και μένοντας στην 5η θέση η ΧΑΝΤΖΙΑΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑ 2ο ΕΠΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ , 5η θέση ΝΤΙΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΑΣ 2ο Γεν. Λύκειο Καρδίτσας & 5η θέση ΒΑΡΥΤΙΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 1ο Λύκειο Καρδίτσας, αξιόλογη εμφάνιση έκαναν και οι νέοι αθλητές ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ που παίρνοντας εμπειρίες και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 387 μαθητές-τριες λυκείων από όλη την Ελλάδα και ήταν ένα παρά πολύ δυνατό πρωτάθλημα με υψηλό επίπεδο αθλητών-τριών με στόχο την μοριοδότηση για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα .

Η Ομάδα επίδειξης από μικρούς και μεγάλους αθλητές -τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας έκαναν επίδειξη στην τελετή έναρξης των αγώνων μπροστά στο φίλαθλο κοινό και στους επίσημους προσκεκλημένους .

Ο προπονητής τους Κουκουλέτσος Βάιος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και τους επίσημους καλεσμένους και ευχαρίστησε την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την άρτια συνεργασία ως προπονητής του συλλόγου από το 1989 εώς σήμερα καθώς και την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση την επιτροπή Ο.Ε.Σ.Α.Δ για την συνδιοργάνωση του πρωταθλήματος.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας και οι Διευθυντές των παραπάνω σχολείων συγχαίρουν όλους τους αθλητές-τριες και τον προπονητή τους που συμμετείχαν & εκπροσώπησαν τα λύκεια της Καρδίτσας αλλά και για την διοργάνωση του πρωταθλήματος στην πόλη μας . Ευχαριστούμε πολύ όλα τα ξενοδοχεία και της τοπικές επιχειρήσεις που συνέβαλαν με την βοήθειά τους και έδειξαν ότι η Καρδίτσα μπορεί να στηρίξει και να διοργανώσει μεγάλα πρωταθλήματα.«