18/04/2024

Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας: Έφεραν μετάλλια!

Ο Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας συμμετείχε στο 3ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO στην Θεσσαλονίκη και κατέκτησε μετάλλια. 

«Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου  Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) το 3οπροκριματικό  πρωτάθλημα Ταεκβοντό Πανπαίδων –Πανκορασίδων ,Παίδων –Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων & Ανδρών –Γυναικών.

Οι αγώνες έγιναν  Σάββατο 19  και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου  2016 στη Θεσσαλονίκη στο Κλειστό Γήπεδο γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου  , και με ώρα έναρξης 9:00 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι αθλητές –αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. & Ε.ΤΑ.Β.Ε. (κάτοχοι από 4ο ΚΟΥΠ και άνω).

Η αγωνιστική ομάδα του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience   συμμετείχε στο 2ο   προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό με τους παρακάτω αθλητές-τριες  και διακριθήκαν Χάλκινα Μετάλλια:  Βαρυτίμου Κατερίνα, Μαυροπούλου Δήμητρα & Τσιβρένη Αθανασία  και 5η θέση η Μπολτσή Άρτεμης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά συμμετείχαν οι Καραμπέρης Στέλιος, Ναρή Ξανθίππη , Μαυρόπουλος Αλέξανδρος,  Δούμας Θάνος,  Καραγιάννης Γεώργιος , Μαυροπούλου Δήμητρα ,Τσιβρένη Αθανασία  και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις , και μετά από δυο χρόνια απών από τους αγώνες η Μπολτσή Άρτεμης έκανε το ντεμπούτο της παίζοντας με την πρωταθλήτρια του πρωταθλήματος.

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ  συνόδευσε και  κότσαρε την αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου στο πρωτάθλημα .

Η  πρώτη τους εμφάνιση και η αγωνιστική εμπειρία των αθλητρών-τριών  που συμμετείχαν   προσπάθησαν για το καλύτερο καθώς και τα νέα παιδιά  πήραν  εμπειρίες  από το  πρωτάθλημα Ταεκβοντό της  Θεσσαλονίκης  .

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές-τριες και τον προπονητή για την επιτυχία τους και την συμμετοχή τους στο 3ο προκριματικό Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος.»