25/04/2024

Α.Σ. Tae Kwon Do Έδεσσας: Φουλ προετοιμασία και στις γιορτές!

Δυναμικά συνεχίστηκε η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας του Αθλητικού συλλόγου Ταεκβοντο Έδεσσας καθ’όλη την διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών ενόψει των συνεχόμενων  Πρωταθλημάτων που ακολουθούν από το Φεβρουάριο και μετά.


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Tae Kwon Do Έδεσσας με αφορμή την προετοιμασία των αθλητών του ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του 2017:

«Το τετραήμερο 5-8 Ιανουαρίου παραβρέθηκαν οι αθλητές μας στην πόλη της Κοζάνης όπου πραγματοποιήθηκε το SnowCamp με συμμετοχή 250 αθλητών από 6 διαφορετικές χώρες και 30 διαφορετικά Σωματεία. Οι αθλητές ακολούθησαν πρόγραμμα διπλών προπονήσεων από τους Διοργανωτές προπονητές κ. Αλμασίδη Χρήστο και κ.Χριστίδη Ανδρέα και κ.Εφραιμίδη Παντελή στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοζάνης και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες δεν έλειπαν οι αθλητές του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ με την συνοδεία της προπονήτριας Μπιρόζη Αναστασίας.

Αναλυτικά συμμετείχαν οι: Φαρμούζη Κυριακή, Παπαδοπούλου Κική, Πόζαρλη Αγγελική, Νάνου Ιωάννα, Πόζαρλη Αθηνά και Μαλίγκα Έλενα.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά ενώ ακολουθούν τέλος Ιανουαρίου οι εξετάσεις ζωνών.

Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ σας εύχεται καλή χρονιά με υγεία, ειρήνη και ευημερία!»