29/03/2024

Α.Σ Τόλμη Κιλκίς: Φιλικοί αγώνες στο κλείσιμο της σεζόν

Φιλικοί αγώνες Taekwondo διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Κρύας Βρύσης μέσα στο μήνα Δεκέμβριο 2017, στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-πανκορασίδων.


«Οι ηλικίες που συμμετείχαν ήταν από 2005 έως και 2012. Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η γνωριμία του αγωνιστικού τομέα και η μια εμπειρία παραπάνω για αθλητές-ριες που έχουν εμπειρία. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 8 τερέν με συμβατικούς θώρακες και κάσκες. Δυο αγώνες πραγματοποίησαν με κλήρωση δίχως νικητή όλοι οι συμμετέχοντες με ορισμένες κατηγορίες έως και τέσσερις για να καλύψουν τις ελλείψεις.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη με συλλόγους από τη βόρεια Ελλάδα στηρίζοντας την προσπάθεια αυτή προκειμένου να βελτιωθούν αγωνιστικά όλοι οι αθλητές-ριες και να αποκομίσουν στοιχεία που θα βοηθήσουν την αναβάθμισή τους.

Σε αυτή την όμορφη διοργάνωση με χαρακτήρα γιορτής συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 23 αθλητές-ριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών παμπαίδων-πανκορασίδων και παίδων-κορασίδων. ΄Όλο το ενδιαφέρον και βλέμματα τράβηξαν οι πολύ μικροί με την όμορφη αγωνιστική παρουσία τους συνολικά ανεξαρτήτου συλλόγων. Η αγωνιστική παρουσία όλης της αποστολής ήταν πολύ καλή ειδικά στις πιο μικρές ηλικίες.

Η εξοικείωση για τους μικρούς στους αγωνιστικούς χώρους είναι σύμμαχος συνοδευόμενος με εμπειρία για τους μεγαλύτερους στην ηλικία παίδων-κορασίδων προκειμένου να διεκδικήσουν τη διάκριση ανεξαρτήτου χαρακτήρα διοργάνωσης,

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες της αποστολής ο πρόεδρος του συλλόγου Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης ευχαριστώντας όλους τους γονείς για τη στήριξη και τους αθλητές Καίκη Βάσια, Κεμεντσετσίδη Παναγιώτη, Δαδούπη Φώτιο που συνόδευσαν και βοηθούσαν για την προετοιμασία των μικρών αθλητών-ριών προκειμένου να αγωνιστούν.»