28/03/2024

Α.Σ Τόλμη Κιλκίς: Με τέσσερις αθλητές σε σπάρινγκ στο Βόλο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Τόλμη Κιλκίς με αφορμή τη συμμετοχή του συλλόγου σε εποικοδομητικές προπονήσεις που έγιναν στον Βόλο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Προπονητικό πρόγραμμα με χαρακτήρα καθαρά αγωνιστικού sparring όλων των ηλικιών διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Βόλου στις 15-16-17 Σεπτεμβρίου 2017 ενόψει των πρωταθλημάτων ειδικότερα των εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων μέσα στο 2017. Δυο προπονήσεις την ημέρα με τακτική και τεχνική, εφαρμογή και επεξήγηση.

Την τελευταία ημέρα αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές-ριες 3 φορές στην κατηγορία των κιλών τους και της ηλικίας τους, με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Daedo. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η συνάντηση προκειμένου να βελτιώσει στο βαθμό που μπορεί ο κάθε ένας προκειμένου να διεκδικήσει.

Το προπονητικό team αποτελείτο από τους Ιρανούς παγκόσμιους πρωταθλητές Farzad Zolghadri και Hadi Mostaan. Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 4 αθλητές-ριες: Κουτσός Αριστείδης έως 45 κιλά, Βαφειάδης Αθανάσιος έως 73 κιλά, Βαλσαμίδης Παύλος ως 78 κιλά και Καλφοπούλου Μαρία έω2 52 κιλά.

Την ομάδα συνόδευσε η Ολυμπιονίκης του συλλόγου μας Μαρία Φουλεδάκη όπου ήταν προσκεκλημένη από το σύλλογο Νικόμαχος Βόλου προκειμένου να βραβευτεί μαζί με τον Ολυμπιονίκη Λιότσο Παύλο για τη μεγάλη επιτυχία τους. Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Καπουρνιώτης Μιχάλης, δίνοντας συγχαρητήρια και πλακέτα επιβράβευσής τους για την άξια εκπροσώπηση της πατρίδας μας σε μια κορυφαία διοργάνωση όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες.

Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές-ριες του συλλόγου για την άψογη παρουσία και συμπεριφορά όπως και την Ολυμπιονίκη Μαρία Φουλεδάκη ο πρόεδρος κ .Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.»