20/04/2024

Α.Σ Τόλμη Κιλκίς: Με επιτυχία οι εξετάσεις ζωνών

Εξετάσεις μαύρων ζωνών poom-dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας Taekwondo ΕΛΟΤ, διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Βασιλικών Θεσσαλονίκης στις 23 Ιουνίου 2018.


«Υπεύθυνη διοργανωτής για την Β.Ελλάδα είναι η ένωση ΕΤΑΒΕ και για τη Ν.Ελλάδα η ένωση ΕΤΑΝΕ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές -ριες εγγεγραμμένοι στα μητρώα της ΕΛΟΤ μέσω αναγνωρισμένων αθλητικών συλλόγων.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν σε τρία τερρέν με συγκεκριμένη ύλη σύμφωνα με την ΕΤU και WT.

Στο πρώτο είχε τα poomsae δηλαδή τεχνικές με φανταστικό αντίπαλο που μέσα από αυτές εφαρμόζονται πολλές τεχνικές ακόμα και στους αγώνες.

Στο δεύτερο, χαμπόν κιρούκι δηλαδή τεχνικές από τα poomsae και χονσισουλ ελεύθερες αυτοάμυνες με ρίψεις , επίσης κιρούκι δηλαδή τεχνικές αγώνα.

Στο τρίτο ήταν οι θραύσεις (ξύλα) επιδεικνύοντας τη σωστή τεχνική μέσα από την εκτέλεση και θεωρία εφ όλης της ύλης για όποιον βαθμό αιτείται ο εξεταζόμενος και πρέπει να την γνωρίζει.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 8 αθλητές -ριες:

Για το 1ο Dan/Poom

Παπουτσής Αθανάσιος

Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης

Αθανασιάδης Βασίλειος

Δημητρακόπουλος Ιωάννης

Χιωτέλη Μαρία

Μιχαηλίδου Χρύσα

Για το 2ο Dan/Poom

Ημερίδης Άγγελος

Λουκοβίτης Δημήτριος

Όλη η προετοιμασία γίνεται με τακτική και γνώση, στο σύλλογο με την στήριξη των προπονητών καθημερινά.

Οι ομοσπονδιακοί εξεταστές επιλέγονται σύμφωνα με τα προσόντα από την ΕΛΟΤ με στόχο τη σωστή και ηθική διεξαγωγή των εξετάσεων και είναι απόλυτα υπεύθυνοι για τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων και την επιλογή της ύλης. Μέλος της εξεταστικής επιτροπής είναι και ο προπονητής του συλλόγου ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς Λεμονίδης Γεώργιος.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές -ριες ο πρόεδρος Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές του συλλόγου Λεμονίδης Σταύρος, Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια σε ότι έχει προγραμματιστεί.«