19/04/2024

Α.Σ Τόλμη Κιλκίς: Γεμάτο με αγώνες στο εξωτερικό το δεύτερο μισό του ’19

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ Τόλμη Κιλκίς αναφορικά με τις πρόσφατες επιτυχίες του συλλόγου.


Αναλυτικά: «Μεγάλη επιτυχία του Α.Σ ‘Η Τόλμη Κιλκίς με τη συμμετοχή των αθλητών-ριών στα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 2019.

Μετά από πανελλήνιες διακρίσεις και από διεθνείς διοργανώσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ETU συγκεντρώνοντας την βαθμολογία που απαιτείται κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο που αναλογεί στον καθένα τους. Ως μέλη πλέον της εθνικής ομάδας με τα ελληνικά χρώματα θα αγωνιστούν οι:

Κουτσός Αριστείδης, στην κατηγορία under-21 (νέων ανδρών) έως 54 κιλά τον Σεπτέμβριο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Σουηδία.

Παπουτσής Αθανάσιος, στην κατηγορία junior (εφήβων) έως 68 κιλά στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στην Ισπανία.

Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, στην κατηγορία cadet (παίδων), έως 65 κιλά στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στην Ισπανία.

Φουλεδάκη Μαρία, στην κατηγορία γυναικών έως 67 κιλά στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Τουρκία.

Πρέπει να τονίσουμε ότι η ολυμπιονίκης αθλήτρια Φουλεδάκη Μαρία συγκεντρώνει βαθμούς με στόχο την συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα του 2021.

Το επίπεδο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην κάθε κατηγορία ξεχωριστά είναι πολύ υψηλό και απαιτεί καλή προετοιμασία προκειμένου να στηριχτεί η δυνατότητα για διεκδίκηση.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Μιλτιάδης και Λεμονίδης Σταύρος και εύχονται καλή επιτυχία σε όλους».