19/04/2024

Α.Σ Θεαγένης: 10 χρόνια επιτυχίες στα Πανελλήνια πρωταθλήματα

Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά ο Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗΣ πιστός στην διατήρηση της παράδοσης που έχει όλα αυτά τα χρόνια στο να αναδεικνύει Πανελλήνιους Πρωταθλητές συμμετείχε για άλλη μια φορά με μεγάλη επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωταθλήμα Αντρών/Γυναικών – Εφήβων/Νεανίδων που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταε Κβο Ντο στην πόλη της Πάτρας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Συγκεκριμένα η αθλήτρια του συλλόγου μας Μαρία Τσαντέ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των νεανίδων στα -49 κιλά με πέντε φανταστικούς αγώνες, ο αθλητής του συλλόγου μας Βύρωνας Λέκα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην πρώτη του συμμετοχή στους εφήβους στα -78 καθώς επίσης στην πρώτη του συμμετοχή στους εφήβους στα +78 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο ο αθλητής μας Αγγελος Παρθένιος.

Η συστηματική δουλειά, η επιστημονική κατάρτιση, το πάθος για αυτό που αγαπάμε, και η συνέπεια στο να συμμετέχουμε σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις τόσο σε Ελλάδα και το Εξωτερικό έχει φέρει τον σύλλογο μας στην αξιοζήλευτη θέση να έχει μια πολύ σταθερή πορεία στο να αναδεικνύει Πανελλήνιους Πρωταθλητές τα τελευταία 10 χρόνια και να στελεχώνει την Εθνική Ομάδα με αθλητές που έχουν βγει από τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας όπως μας εξηγεί ο προπονητής του συλλόγου κ. Γιώργος Τάγκας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας που διακρίθηκαν καθώς και βέβαια και σε όλους τους αθλητές μας που αγωνίστηκαν με πάθος αλλά δεν μπόρεσαν να διακριθούν».