25/04/2024

Α.Σ Θεαγένης: Νέοι πρωταθλητές για τον σύλλογο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων

Η παράδοση των 11 τελευταίων ετών για τον Α.Σ Θεαγένη καλά κρατεί αφού η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου για μια ακόμα φορά ανέδειξε 3 πανελλήνιους πρωταθλητές γεμίζοντας με υπερηφάνεια τον προπονητή και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«O Α.Σ Θεαγένης συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων (2004– 2006) και Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα (2007) που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό στάδιο των Άνω Λιοσίων  κατέκτησε  συνολικά 2 χρυσά,  και 1 χάλκινο μετάλλιο.

Στην κατηγορία των +59 με την αθλήτρια του συλλόγου μας  Άννα Μαρία Τζιούμα ήρθε  επιτέλους η δικαίωση κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο που πέρσι δεν μπόρεσε να το διεκδικήσει αφού είχε χάσει στα ημιτελικά στο ξαφνικό θάνατο.

Η κατάκτηση του χρυσού μετάλλιου απο την Αννα Μαρία Τζιούμα έχει μια ιδιαίτερη σημασία γιατί  παρόλο τους τραυματισμούς που την ταλαιπωρούσαν στην ποδοκνημική, και παρά την ατυχία της να πάθει διάστρεμμα δύο εβδομάδες πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,  η Άννα Μαρία έβαλε ψυχή και πάθος και με απόλυτη συγκέντρωση νίκησε τους πέντε αγώνες που χρειαζόταν για να  ανακηρυχθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδος, κερδίζοντας ταυτόχρονα το δικαίωμα να έχει 10% μοριοδότηση για οποιοδήποτε Πανεπιστήμιο επιθυμεί και 20% για τα ΤΕΦΑΑ.

Στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα (2007)  το νέο αίμα του συλλόγου έδειξε ότι υπάρχει μέλλον στις επιτυχίες αφού με τον αθλητή του συλλόγου Φώτη Μπαιραμίδη κατακτήσαμε ένα χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -65 κιλών πετυχαίνοντας  δύο  τεχνικά νοκ άουτ.

Επίσης η αθλήτρια του συλλόγου Δέσποινα  Παρθένιου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα -55 κιλά.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και όλοι οι αθλητές του συλλόγου μας που  αγωνίστηκαν αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν».