25/04/2024

Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: «Χρυσές» επιτυχίες

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ με αφορμή τις επιτυχίες του συλλόγου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Με το καλύτερο τρόπο έκλεισε η φετινή αγωνιστική σεζόν του Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, με την συμμετοχή 12 αθλητών-τριων στο 2ο Κύπελλο Ακρόπολις που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά, με τη συμμετοχή να φτάνει τα 1500 άτομα. Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια, 2 χάλκινα μετάλλια, 5 πέμπτες θέσεις ενώ άλλοι δυο αθλητές παρόλο που ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις χάνοντας στις λεπτομέρειες.

Η διοργάνωση ήταν πανελλήνιας εμβέλειας και χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες, κάνοντας πιο δίκαιους του αγώνες και εφαρμόστηκαν οι νέοι κανονισμοί για το αγωνιστικό. Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές-τριες που συμμετείχαν και προσπάθησαν, τον προπονητή του συλλόγου κύριο Ζεϊμπέκη και τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους.

Επίσης, το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει θερμά και όλη την προπονητική-επιστημονική ομάδα (διαιτολόγοι, αθλητικός ψυχολόγος, φυσιοθεραπευτές, personal trainers κ.ά.) που βρίσκεται πίσω από τους αθλητές-τριες, παρέχοντας τις υπηρεσίες του και υποστηρίζοντας τις προσπάθειες τους.»

 

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Φλοριάν Μάρκου: «Έχω θυσιάσει τα πάντα και θα φτάσω στην κορυφή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπιτάκος: «Δεν το μετάνιωσα! Θα το έκανα ξανά και ξανά»

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK