19/04/2024

Α.Σ Δίας Λάρισας: Τρία μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με τρία μετάλλια επέστρεψε ο Α.Σ. Δίας Λάρισας από το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Με 10 αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ Δίας Λάρισας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, κατακτώντας ένα χρυσό μετάλλιο, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, ενώ δυο αθλητές έφτασαν μια ανάσα πριν την κατάκτηση ενός μεταλλίου (κατακτώντας την 5η θέση) και οι υπόλοιποι αθλητές, πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις δείχνοντας χαρακτήρα και μαχητικότητα.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετείχαν 715 αθλητές, από συλλόγους μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο, το οποίο πρωτάθλημα αποτελεί υποχρεωτικό για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας σύμφωνα με το σύστημα βαθμολογίας που έχει καθιερωθεί από πέρυσι.

Αναλυτικότερα, ο Πράπας Ιωάννης κατέκτησε την πρώτη θέση, επικρατώντας στη κατηγορία των -51 κιλών Εφήβων κερδίζοντας τους περισσότερους αγώνες με διαφορά άνω των είκοσι πόντων, η Καλτέκη Φαίδρα αγωνίσθηκε για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Γυναικών κατακτώντας τη δεύτερη θέση στα -57 κιλά μετά από έναν τελικό για γερά νεύρα, που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, δείχνοντας ότι το μέλλον της ανήκει.

Η Φράγγου Ευθαλία, κατέκτησε τη τρίτη θέση, μετά από μια δύσκολη κλήρωση, στο πρώτο αγώνα κέρδισε την πρωταθλήτρια από τη Λαμία, που έχει προκριθεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων.

Τις πέμπτες θέσεις, μια ανάσα από τα μετάλλια, έφτασαν οι Πετράκου Χριστίνα και Παπακυπριανού Νεφέλη, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας Τσακίρη Παναγιώτα, Αρβυθάς Παναγιώτης, Μπαντραλέξης Αντώνιος, Κρανιώτης Γεώργιος και Βακάλη Ελένη, πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές και το προπονητή, για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν, καθώς έδειξαν μαχητικότητα, ήθος και χαρακτήρα εντός και εκτός τερέν.

Επίσης να ευχαριστήσει, τους γονείς που υποστηρίζουν κάθε προσπάθεια των αθλητών και του συλλόγου, αλλά και όλους τους επιστημονικούς συνεργάτες, που συνέβαλλαν για το αποτέλεσμα αυτό».