26/04/2024

Α.Σ Έδεσσας: Χρυσό μετάλλιο για τον Τσακίρη,χάλκινο για τον Τρυφωνίδη

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε το 2th Kidsfestival στο Αθλητικό Κέντρο Ωραιοκάστρου Κονταξοπούλειο υπό τη διοργάνωση της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ Έδεσσας:


«Μια διοργάνωση για τους μικρότερους αθλητές που αγωνίστηκαν όμως σε κανονικές συνθήκες πρωταθλημάτων σε κατηγορίες βάρους και με το ηλεκτρονικό σύστημα βαθμολόγησης. Ο Α.Σ. Έδεσσας συμμετείχε με δυο μικρούς αθλητές και τη συνοδεία της προπονήτριας Μπιροζη Σωτηρίας.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν ο Τσακίρης Νίκολας και ο Τρυφωνίδης Θέμης στο αγώνισμα της μάχης και στα σπασιματα και τα αποτελέσματα:

1η θέση για τον Τσακίρη Νικόλα στη μάχη της κατηγορίας -26 κιλά παίδων 2010 και
3η θέση για τον Τρυφωνίδη Θέμη στο διαγωνισμό σπασιματων ξύλων.

Συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές. Αυτή την Τρίτη 18/6  θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στο προπονητήριο του συλλόγου σε δύο γκρουπ 17:00 με 19:00 για τους μικρότερους αθλητές και 19:30 με 21:30 για τους μεγαλύτερους.
Την Τετάρτη 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί  εκδήλωση για την απονομή των ζωνών και  διπλωματών και τέλος στις 29 του μήνα ακολουθεί εκδρομή του Waterland».