28/03/2024

Α.Σ Έδεσσας: Πρώτη προπόνηση κλιμακίων για το 2019

Η πρώτη προπόνηση για τις επίλεκτες ομάδες της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος(ΕΤΑΒΕ) στις ηλικίες των παίδων κορασίδων πραγματοποιήθηκε το τριήμερο από τη μεγάλη Δευτέρα έως και τη μεγάλη Τετάρτη. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ Έδεσσας.


«Στην επίλεκτη ομάδα ανήκει και ο αθλητής του Α.Σ. Έδεσσας Τότλης Ιωάννης που προκρίθηκε ύστερα από τη μεγαλύτερη βαθμολογία που συγκέντρωσε από την προηγούμενη χρονιά.
Πρέπει να τονίσουμε ότι αθλητής μας είναι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στα κλιμάκια της ένωσης που αυτό δείχνει τη σταθερή του πορεία και ανοδική πλέον αφού πρόσφατα πήραμε την πρόκριση για τον πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει τον ερχόμενο Οκτώβρη στη Λετονία.
Την προπόνηση ανέλαβαν οι προπονητές του κλιμακίου μέσα στους οποίους και η προπονήτρια το Α.Σ. Έδεσσας κ. Μπιροζη Αναστασία για έκτη συνεχόμενη χρονιά.
Η τεράστια οικογένεια του Α.Σ Έδεσσας σας εύχεται καλό Πάσχα με υγεία ενώ το πρόγραμμα τον προπονήσεων συνεχίζεται ενοχή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στις 3-5/5 στην Θεσσαλονίκη».