24/04/2024

Α.Σ Έδεσσας ‘Μπιρόζης’: Επιστροφή στις προπονήσεις…

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ Έδεσσας ‘Μπιρόζης’ για την έναρξη της σεζόν.


Αναλυτικά: «Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου έναρξη για όλα τα τμήματα του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ (TAEKWONDO, KICKBOXING, TAEBO).Πληροφορηθείτε έγκαιρα τις ώρες!

Αν και την Δευτέρα γίνεται η επίσημη έναρξη όλων των τμημάτων δεν ισχύει το ίδιο για τα αγωνιστικά τμήματα που ξεκίνησαν Δυναμικά με σύσσωμη την ομάδα, με νέους στόχους και ανεβασμένη διάθεση την προετοιμασία τους από τις 20 Αυγούστου κλείνοντας έτσι τον πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και συνεχίζοντας δυναμικά από Δευτέρα 3/9 στο Γυμναστήριο του Συλλόγου αναμένοντας τα πρώτα πρωταθλήματα του Οκτωβρίου.

Ταυτόχρονα οι αθλητές του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Τότλης Ιωάννης και Νέτσου Σταυρούλα συνεχίζουν την προετοιμασία τους αυτό το τριήμερο 31/8, 1-2/9 με την Επίλεκτη Ομάδα της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος στο προπονητήριο της Ένωσης στην Θεσσαλονίκη με την συνοδεία της προπονήτριας του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ και προπονήτρια των κλιμακίων Μπιρόζη Αναστασίας.

Σας περιμένουμε όλους στην ομαλή είσοδο στο κόσμο των πολεμικών τεχνών, στον αθλητισμό, στον υγιή τρόπο ζωής και τον πρωταθλητισμό.

Πληροφορίες: Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ, Αγίου Δημητρίου 35, τηλ:2381028925- 6947204783«