18/04/2024

Α.Σ Έδεσσας Μπιρόζης: Εντυπωσίασαν οι αθλητές του Α.Σ. Έδεσσας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Έδεσσας με αφορμή τη συμμετοχή των αθλητών του στη φιλική συνάντηση «Φίλιππος Γιαννιτσών».


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μεταξύ 42 σωματείων από διάφορα μέρη της Ελλάδας και αμέτρητους μικρούς ταλαντούχους αθλητές πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο Κρύας Βρύσης φιλική συνάντηση για αθλητές γεννηθέντες από το 2012 έως και το 2005.

Την Διοργάνωση ανέλαβε ο αθλητικός Σύλλογος Φίλιππος Γιαννιτσών με υπεύθυνους την Ολυμπιονίκη μας Μυστακίδου Έλλη και τον δάσκαλο Γαβριηλίδη Ιωάννη.
Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με 25 μικρούς αθλητές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μας άφησαν άφωνους με το ταλέντο τους, ενώ πλήθος κόσμου κατέκλισαν τις κερκίδες του σταδίου!
O Α.Σ. ΕΔΕΣΑΣ συμμετείχε με τους εξής αθλητές:

Γεννηθέντες 2012-2011-2010:
ΒΑΣΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΟΥ ΝΕΝΑ, ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΟΤΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΙΛΤΣΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΓΙΩΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΟΥΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΟΥΡΔΑ ΕΛΛΗ
Γεννηθέντες 2008-2009:

ΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΠΕΤΚΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΤΕΚΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΚΟΣ ΣΤΑΘΗΣ, ΜΠΟΥΤΚΑΡΗ ΛΟΥΚΙΑ, ΠΟΥΠΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Γεννηθέντες 2007-2006:

ΧΑΤΖΗΜΑΜΠΙΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΚΒΝΣΤΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ, ΗΛΙΑ ΡΑΦΑΕΛΛΑ, ΑΪΝΑΛΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ, ΒΟΖΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΚΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΝΕΤΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΣΕΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΣΕΛΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Όλοι οι αθλητές έλαβαν μετάλλιο, δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικά δωράκια αλλά το σημαντικότερο το χειροκρότημα των θεατών και μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη και θέτει άλλου στόχους και όνειρα στην πορεία της ζωής τους!
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς αθλητές και στους προπονητές Αφοί Μπιρόζη για την προετοιμασία της ομάδας, σε όλους τους γονείς που στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεγαλύτερους αθλητές της οικογένειας του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ: Παπαδοπούλου Μελίνα, Παπαδοποούλου Κική, Τότλη Ιωάννη, Μαλιγκα Έλενα για τη σημαντική βοήθεια που προσέφεραν όπως και στις διαιτήτριες Μπιρόζη Σωτηρία και Πέτκου Ευαγγελία.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 8TH HEREYA TROPHY, SOFIA
Στη Σόφια της Βουλγαρίας Βρίσκονται αυτό το Σαββατοκύριακο η Μαλίγκα Έλενα και η προπονήτρια Μπιρόζη Αναστασία για την συμμετοχή τους στο 8ο Hereya Trorhy , ανοιχτό Διεθνές Πρωτάθλημα στη Σόφια της Βουλγαρίας.»