25/04/2024

Α.Σ Έδεσσας Μπιρόζης: Ανεβαίνουν οι μικροί πρωταθλητές

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ Έδεσσας με αφορμή την αγωνιστική δραστηριότητα μικρών αθλητών της σχολής. 


Αναλυτικά: «Σε Φιλική συνάντηση παρευρέθηκαν την περασμένη Κυριακή 18 Μαρτίου 21 μικροί αθλητές του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ.

Συγκεκριμένα η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαΐδης » σε ένα κατάμεστο με κόσμο στάδιο από της 09:30 το πρωί έως και της 8:30 το βράδυ.

Οι μικροί μας αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αγωνιζόμενοι με πάθος και χαμόγελο και επιδεικνύοντας ανελλιπώς το ταλέντο τους και την τεχνική τους συνοδευόμενοι από τους προπονητές Μπιρόζη Πέτρο και Μπιρόζη Αναστασία. Αγωνίστηκαν σε 2 αγώνες άνευ νικητή σύμφωνα με την ηλικία και το σωματικό τους βάρος και έλαβαν αναμνηστικό μετάλλιο και καπέλο συμμετοχής.

Αγωνίστηκαν οι εξής: ΟΥΡΔΑ ΕΛΛΗΓΚΙΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΓΚΙΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΤΣΙΚΕΡΔΕΚΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ, ΠΕΤΚΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΠΕΤΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΙΝΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ, ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΟΖΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΑΡΝΑΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΚΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΤΟΤΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΠΑΡΑΜΠΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΟΓΟΪΤΣΗ ΘΩΜΑΗ, ΜΠΟΥΤΚΑΡΗ ΛΟΥΚΙΑ, ΜΙΛΤΣΗΣ ΘΩΜΑΣ

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδία για αυτή τους την προσπάθεια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεγαλύτερους αθλητές του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ για τη σημαντική βοήθεια: Παπαδοπούλου Κυριακή, Μαλίγκα Έλενα, Τότλη Ιωάννη και Παπαδοπούλου Μελίνα.

ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ Η ΜΠΟΠΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ

Η πρώτη προπόνηση για το 2018 των ανανεωμένων, επίλεκτων ομάδων της ΕΤΑΒΕ, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο σπίτι του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά και δεν έλειψε η εκπροσώπηση του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την αθλήτρια Μπόπτση Αναστασία στην κατηγορία των +68 κιλά Νεανίδων. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε πρωί απόγευμα και τις δύο μέρες από τους αρμόδιους προπονητές κ. Χριστίδη, Ορφανίδου, Αλμασίδη και Τόρη. Οι αθλητές διέμειναν και σιτίστηκαν εκεί.»