16/04/2024

Α.Κ Ευκαρπίας Άθλησις: Πέντε συμμετοχές και τρία μετάλλια στο Multi European Games

Εκπληκτική εμφάνιση του συλλόγου μας Α.Κ Ευκαρπίας Άθλησις στο multi European games της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ολυμπιακού Tαεκβοντο στη Βουλγαρία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Με πέντε συμμετοχές ο σύλλογος μας κατέκτησε 3 μετάλλια και μια ακόμη πρόκριση για πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η πρωταθλήτρια μας Ιωαννίδου Χρύσα κέρδισε τις εντυπώσεις με την απόδοση της και μετά από 3 δυνατούς αγώνες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα -44 κιλά και πήρε την πρόκριση για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων γυναικών ως 21 ετών της Σουηδίας.

Η  Σαρβανάκη Θένια αν και αγωνιζόταν τραυματισμένη κατάφερε να φτάσει στο τρίτο σκαλί του βάθρου, ενώ το χάλκινο μετάλλιο μετά από 4 δυνατές μάχες κατέκτησε και ο Μυλωνάς Άγγελος στα -45 κιλά των παίδων. Καλή εμφάνιση χωρίς διάκριση για την Πελτέκη Ματίνα και  τον Τσαρδακά Απόστολο.

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ήταν το τελευταίο που έδινε πρόκριση για πανευρωπαϊκό και έτσι ο σύλλογος μας θα έχει συνολικά 5 παρουσίες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όλων των ηλικιών που θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο.

Επίσης ο αθλητής μας Ντόμπρος Ιωάννης συμμετείχε στο Zrenjanin Open της Σερβίας και μετά από 4 νίκες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και ανακηρύχθηκε καλύτερος αθλητής της διοργάνωσης στην κατηγορία των παίδων».