27/04/2024

Ασταμάτητη η Κακαρέλης Team

Με απολογισμό τρεις νίκες σε τέσσερα ματς το Fightclub Κακαρέλης άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο Champions Night.  Ο Δρίβας Παναγιώτης κέρδισε στα 86 κιλά,, ο Ζήας Γιάννης κέρδισε στα 65 κιλά και ο Γέμος Γιάννης κέρδισε σε αγώνα πυγμαχίας στα 75 κιλά. Ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης αγωνίστηκε πολύ καλά αλλά ηττήθηκε στα σημεία από τον αντίπαλο του.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

“Συγχαρητήρια στους αθλητές αλλά και στον coach των αγώνων Ντρόλα Γιάννη που ήταν κοντά στα παιδιά, μια και ο προπονητής του συλλόγου Κακαρέλης Νίκος βρίσκεται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwon do. Ο Γεμος Νίκος και ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης έκαναν πολύ καλή εμφάνιση με τον δεύτερο να κερδίζει και είναι από το fight club της Πάτρας και έχουν προπονητή τον Γιάννη Ντρολα. Δριβας και Ζηας από το fightclub Kakarelis Αγρινίου έδειξαν έτοιμοι για μεγάλες διοργανώσεις μια και κατάφεραν να κερδίσουν και οι δύο. Συγχαρητήρια σε όλη την ομαδάρα μας».

Επιτυχία και στο Tae Kwon Do

Άλλο ένα μετάλλιο για τον ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας με την Αποστόλου Ιωάννα στα -42 κιλά νεανίδων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Χαλκίδα. Πέμπτες θέσεις κατέκτησαν οι Μπλατζουκα φωτεινή και Σέργιος Ντονη. Ο σύλλογος συνεχίζει σήμερα τελευταία μέρα των αγώνων με έξι αθλητές και εύχεται καλή επιτυχία σε όλους. Θυμίζουμε ότι είναι το τρίτο μετάλλιο για τον σύλλογο καθώς προηγήθηκαν την πρώτη μέρα των αγώνων το ασημένιο της Ειρήνης Λαχανά και το χάλκινο της Γεωργίας Θεοδωρίδου στα -49 κιλά.