28/03/2024

Ασημένιο μετάλλιο για το Fight club Patras στο G1 Open

Ένα διήμερο γεμάτο αγώνες ήταν το περασμένο στις 4-5 Μαρτίου για το Fight Club Patras, που ταξίδεψε μέχρι την Βουλγαρία ώστε να συμμετάσχει  στο G1 Οpen Tae Kwon Do στη Σόφια. Ένα μίτινγκ βαθμολογούμενο από την παγκόσμια ομοσπονδία.Αναλυτικά το δελτίο:


 «Με απόλυτη επιτυχία καταφέραμε να κατακτήσουμε ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο μετάλλιο με τον Γιαχαλή Νικόλαο στα -51κιλα στην κατηγορία Junior (εφήβων) μετά από 5 καταπληκτικούς αγώνες χάνοντας στον τελικό από τον πρωταθλητή του Ιράν στο χρυσό πόντο, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο και την δεύτερη θέση.
Μια αδικία όμως εις βάρος μας, μας άφησε έξω από τον αγώνα για τα μετάλλια στην κατηγορία των -68 κιλών(Junior )με τον αθλητή μας Σταμίρη Κωνσταντίνο όπου δέχτηκε κλωτσιά (ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ 12-9) από Σέρβο αθλητή ενώ ήταν στο έδαφος, και όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε και να αφαιρεθεί το αντικανονικό 3ποντο αλλά η κεντρικός…χωρίς να έχει την σύσταση του γιατρού ανακήρυξε τον αντίπαλο νικητή με δική της απόφαση….πριν λήξει o χρόνος(κεισι).

Πέμπτες θέσεις για την υπόλοιπη ομάδα με εξαιρετικές εμφανίσεις, Σταμίρης Κων/νος -68 κιλά  Junior, Παπαναγιώτου Σπύρος στα -51 κιλά junior, Λοη Ελένη στα -46 κιλά junior , Φλουσκούνης Χαράλαμπος -53 cadet. Και η Τσουρή Ασημίνα -49 κιλά  που έχασε στον πρώτο αγώνα.
 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά το μέλλον είναι δικό σας τα καλύτερα έρχονται…επόμενος στόχος το  44th Lotto Dutch Open Taekwondo Championships 2017 στην Ολλανδία».