28/03/2024

Ασημένιο μετάλλιο για τον Α.Σ. Δία

Με το ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε ο Α.Σ. Δίας από το 3rd President Cup που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 25 έως 29 Απριλίου 2018, με τη συμμετοχή 2500 αθλητών απ’ όλο το κόσμο, συμμετείχαν χώρες όπως Αυστραλία, Ιαπωνία, Αμερική, Καναδά, Κολομβία, Βραζιλία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Μια διοργάνωση ορόσημο και θεσμός για το Παγκόσμιο Ταεκβοντο, που οι κορυφαίοι αθλητές δίνουν «ραντεβού» ώστε να διεκδικήσουν βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη, με στόχο την Ολυμπιάδα του Τόκυο το 2020.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντο, μαζί με την Ένωση Ταεκβοντο Νοτίου Ελλάδος, έφεραν εις πέρας αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, δείχνοντας ότι μπορούν να φιλοξενούν υψηλές διοργανώσεις.

Ο Α.Σ. Δίας  συμμετείχε με 6 αθλητές κατακτώντας ένα ασημένιο μετάλλιο, αναλυτικότερα, ο Πράπας Ι. κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη κατηγορία του μετά από 4 δυνατούς αγώνες και μια ήττα στον τελικό με σκορ 12-13, δείχνοντας την ανοδική του πορεία, ο Αρβυθάς Π. νίκησε το πρώτο αγώνα με διαφορά σκορ (τεχνικό νοκ άουτ) και στον δεύτερο αγώνα ηττήθηκε από τον Τούρκο αθλητή, ενώ οι αθλητές Μάγγου Μ., Καλτέκη Φ. και Μπαντραλέξης Α. πραγματοποίησαν αξιόλογες εμφανίσεις.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει του αθλητές για την προσπάθεια τους, τους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά και όλη την επιστημονική ομάδα του συλλόγου (Δώρα Τζατζάκη αθλητική ψυχολόγος, γυμναστές Άκης Τριανταφύλλου και Μυλωνάς Σπύρος και την Αντωνίου Μαρία διατροφολόγο).

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Λιπαντικά ELDON’S, το ηλεκτρονικό περιοδικό laif.com.gr και το Γυμναστήριο ΚΟΥΡΟΣ που είναι διαρκώς δίπλα στους αθλητές του συλλόγου. Οι εγγραφές συνεχίζονται όλο το χρόνο και οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται μέχρι τέλη Ιουνίου, όπου θα αναχωρήσουμε για την κατασκήνωση».