26/04/2024

Ασημένιο μετάλλιο για τον Α.Σ. Δία Λάρισας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια, του Α.Σ. Δία Λάρισας, η Καλτέκη Φαίδρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Νέων Γυναικών έως 21 ετών, που πραγματοποιήθηκε στη πόλη του Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Το πανελλήνιο πρωτάθλημα, διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο. Η αθλήτρια του συλλόγου μετά από τρεις νίκες και μια ήττα στον τελικό της κατηγορίας της, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα -62 κιλά.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει την αθλήτρια και τον προπονητή για την επιτυχία τους σε μια ακόμη Πανελλήνια διοργάνωση, δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι με σωστή προετοιμασία και σωστό προγραμματισμό μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι.

Να σημειωθεί ότι, ένα μήνα πριν, η αθλήτρια είχε συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων έως 21 ετών, πραγματοποιώντας αξιόλογη εμφάνιση. Στο πρωτάθλημα χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες, από την επίσημη εταιρεία που διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τα Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα καθώς και οι περισσότερες επίσημες διοργανώσεις ανά το κόσμο.

Επίσης, ο σύλλογος συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Παίδων – Κορασίδων που διοργανώθηκε στην Ισπανία, με την αθλήτρια μέλος της Εθνικής ομάδας, Βακάλη Ελένη στα +59 κιλά Κορασίδων, η οποία προκρίθηκε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μέσα από το προκριματικό πρωτάθλημα που διοργανώθηκε τον Φεβρουάριο στην Γερμανία.

Οι προπονήσεις του συλλόγου συνεχίζονται κανονικά και οι εγγραφές πραγματοποιούνται όλο το χρόνο. Τέλος, το Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συνεργάτες του, τις κυρίες Τζατζάκη Θ. και κυρία Αντωνίου Μ., τους κυρίους Οικονόμου Τρ., Νικολόπουλος Δημ., Μυλωνά Σπ. και τον κύριο Κρετσάβο Δημ. καθώς και το Γυμναστήριο Κουρος Λάρισας, για την άψογη συνεργασία στο κομμάτι της μυϊκής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης. Επιλέγω υπεύθυνα το μέλλον των παιδιών μου. Επιλέγω Α.Σ. Δία Λάρισας.