29/03/2024

«Αργυρή» η αθλήτρια του Α.Σ Έδεσσας στο Πανελλήνιο Νέων

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο Νέων Ανδρών- Νέων Γυναικών (16-21ετών) το περασμένο Σαββατοκύριακο από 3-4 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας στο Βόλο.

Ο Α.Σ. Έδεσσας συμμετείχε με 3 αθλήτριες και αν και συμμετείχαν για πρώτη φορά στην κατηγορία των Νέων Γυναικών τα πήγαν περίφημα.

Συγκεκριμένα παρά το μικρό της ηλικίας της η Παπαδοπούλου Κυριακή κατάφερε να φθάσει στον τελικό της κατηγορίας των -67 κιλά Νέων Γυναικών μετά από 3 αγώνες. Κάνοντας ένα δυνατό ξεκίνημα απέδειξε οτί μπορεί να καταφέρει και σ’αυτή την κατηγορία αν και μόλις 16 ετών. Δυστυχώς όμως το άγχος της δεν την άφησε να ολοκληρώσει νικηφόρα και τον τελικό και έτσι έμεινε στην 2η Πανελλήνια τιμητική θέση χάνοντα όμως για λίγο μια θέση στην εθνική ομάδα και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Λετονία στις 22-25/10/2015.

Ενω στην κατηγορία των -62 κιλά νεανίδων αγωνίστηκε η Πέτκου Ανδριαννή και έχασε στον προημιτελικό απο την αθλήτρια που πήρε την κατηγορία και έστι έμεινε στην 5η θέση.Επίσης στην 5η θέση και η Μπαλδάρη Ελένη που αγωνίστηκε στην κατηγορία των +73 κιλά Νέων Γυναικών.

Θερμά συγχαρητηρια στις αθλήτριες της ομάδας για την εμφάνιση και τις συνεχείς προσπάθειες τους στο δρόμο του αθλητισμού όπως και στους προπονητές αφοί Μπιρόζη.
    
Αυτό το Σαββατοκύριακο αγωνίζεται στο Βελιγράδι της Σερβίας η αθλήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Νάνου Ιωάννα ως μέλος της επίλεκτης ομάδας της ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος στο Διεθνές Πρωτάθλημα  GALEB TROPHY βαθμολογούμενο για την Ολυμπιάδα.Ενώ εκεί παρεβρίσκεται και η προπονήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Μπιρόζη Αναστασια με την ιδιότητα της προπονήτριας των επίλεκτων ομάδων Βορείου Ελλάδος.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και αναμένουμε για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!