20/04/2024

Απολογισμός επιτυχιών Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2014

Δελτίο Τύπου

Απολογισμό επιτυχιών των αθλητικών διακρίσεων της χρονιάς που μας πέρασε έκανε για μια ακόμη φορά ο γιαννιώτικος αθλητικός σύλλογος TAE KWON-DO I.T.F. «Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» . Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες που δικαιώνει το χαρακτηρισμό του ως «ο σύλλογος των πρωταθλητών της πόλης μας». Αναφέρουμε τις επιτυχίες του Συλλόγου μόνο στα επίσημα Πρωταθλήματα του 2014, καθώς είναι και πάρα πολλές οι επιτυχίες και τα μετάλλια στα φιλικά πρωταθλήματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό .

Για το 2014 έχουμε :

• ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2014 (ΝΤΟΥΣΑΜΠΕ – ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ)

ΧΡΥΣΟ (1Η ΘΕΣΗ) – ΛΕΚΑΤΣΑ ΜΑΡΙΑ (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -64 ΚΙΛΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ)

ΧΡΥΣΟ (1Η ΘΕΣΗ) – ΤΙΜΑΓΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΦΗΒΩΝ)

• ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 (ΜΙΝΣΚ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ )

ΑΣΗΜΕΝΙΟ (2Η ΘΕΣΗ) – ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΩΜΑΪΣ (TUL 3o DAN)

4Η ΘΕΣΗ – ΤΙΜΑΓΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (TUL 2o DAN)

• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 1Η ΘΕΣΗ-ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ : ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΩΜΑΪΣ, ΤΙΜΑΓΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2Η ΘΕΣΗ – ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2014 1Η ΘΕΣΗ-ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ : ΤΙΜΑΓΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2Η ΘΕΣΗ – ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΜΠΑΝΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΚΑΫΜΕΝΑΚΗ ΜΕΛΙΝΑ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΚΟΥΛΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

3Η ΘΕΣΗ – ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:ΛΕΚΑΤΣΑ ΜΑΡΙΑ, ΖΗΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΟΥ ΕΛΙΖΑ, ΤΙΜΑΓΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2014 1Η ΘΕΣΗ-ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ : ΝΤΑΚΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΕΡΒΕΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΣΚΟΥΛΙΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

2Η ΘΕΣΗ – ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΚΥΡΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜΙΑ-ΑΣΗΜΟΥΛΑ

3Η ΘΕΣΗ – ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ:ΜΠΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΙΜΑΡΗ ΒΑΓΙΑ, ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΚΑΫΜΕΝΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ, ΤΣΙΟΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

ΓΙΑ ΤΟ 2014 Ο Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ – ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

➢ 2 ΧΡΥΣΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ➢ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ, ΜΙΑ 4Η ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ➢ 7 ΧΡΥΣΑ – 7 ΑΡΓΥΡΑ – 9 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ:

➢ ΣΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ➢ ΣΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ ➢ ΣΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Ο κ. Γεώργιος Παπαδιώτης, προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας ( Α.Ο.Τ.Ε.), μας δήλωσε : «Κάνοντας μια μεγάλη προσπάθεια συμμετοχών τόσο σε επίσημα όσο και σε φιλικά πρωταθλήματα στο εξωτερικό και στο εσωτερικό της χώρας μας, οι αθλητές μας καταφέρανε να είναι και αυτή τη χρονιά από τους κορυφαίους στο άθλημα του TAE KWON-DO . Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και πολλά μετάλλια. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες και γενικά τις προβληματικές καταστάσεις που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τη σημερινή εποχή, πετύχαμε πολλούς από τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της προετοιμασίας μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς των αθλητών μας που είναι πάντα στο πλευρό του συλλόγου μας και με την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά τους . Η επόμενη χρονιά που ξεκίνησε εύχομαι να δώσει υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Δίνουμε υπόσχεση λοιπόν τόσο το Δ.Σ. του Συλλόγου μας όσο και εγώ προσωπικά να κάνουμε με το σύλλογό μας το 2015 να είναι ακόμη πιο πετυχημένη χρονιά. Σας ευχαριστούμε όλους που είστε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια , σε ένα αθλητικό ταξίδι που στο τέλος του όλοι μας βγαίνουμε κερδισμένοι . Σας ευχαριστούμε.»