20/04/2024

Αναχώρησε η εθνική ομάδα Εφήβων-Νεανίδων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό

Με 20 αθλητές ταξίδεψε σήμερα το πρωί η εθνική ομάδα Εφήβων / Νεανίδων για να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό στον Καναδά. Οι ομοσπονδιακοί προπονητές της αποστολής είναι οι πολύπειροι Παντελιδής Εφραιμίδης και Θοδωρής Ζηνέλης.
Όση δηλαδή εμπειρία από τέτοιου σπουδαίες διοργανώσεις μπορεί να «λείπουν» από τα παιδιά, τόση και ακόμη περισσότερη έχουν να προσθέσουν οι δυο ομοσπονδιακοί προπονητές μας. Παρόντες σε μεγάλες διοργανώσεις, σε προολυμπιακά τουρνουά και οι δυο έχουν να δώσουν το ό,τι καλύτερο στους αθλητές μας.Από τη μεριά τους, τα παιδιά καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να βάλουν τα δυνατά τους μέσα στο τατάμι αλλά κυρίως να προσπαθήσουν. Να προσπαθήσουν για ό,τι καλύτερο έχουν. Να το δείξουν στον αγώνα. Να παλέψουν πρώτα – πρώτα για εκείνα και μετά για όλους εμάς. Και είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνουν.Άλλωστε όλα τα παιδιά με τεράστιο κόπο και ιδρώτα έφτασαν εκεί. Αφού αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ελλάδος ήρθε η ώρα να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Πίσω από κάθε μεγάλο αθλητή «κρύβεται» πάντα ένας εξίσου σπουδαίος και μεγάλος σύλλογος. Ένας σύλλογος ο οποίος έχει «πλάσει» τον αθλητή. Ένας δάσκαλος που όλα αυτά τα χρόνια έχει ιδρώσει μαζί του. Έχει παλέψει μαζί του. Έχει αγχωθεί μαζί του. Έχει πανηγυρίσει μαζί του.

Επειδή λοιπόν, ένας σύλλογος είναι το σημαντικότερο «όπλο» στη φαρέτρα κάθε αθλητή, πάμε να δούμε αναλυτικά τους συλλόγους των αθλητών που θα παλέψουν για το όνειρο σε λίγες ημέρες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στον Καναδά.

Διαβάστε την συνέχεια στο tkdmag.gr