25/04/2024

Αναχωρεί ο Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo

Αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης 31/10/2013 ο Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ του Κου Μιχαλακόπουλου Νικήτα για τη Δράμα, όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO Παίδων-Κορασίδων / Παμπαίδων-Παγκορασίδων 2013, υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ομοσπονδίας TAE KWON DO Ελλάδος στις 1-3/11/2013….

Λόγω της αυξημένης συμμετοχής των αθλητών του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, η αγωνιστική ομάδα θα ταξιδέψει με πούλμαν 55 θέσεων που έκλεισε ο Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ σε συνεργασία με τον Α.Σ. ΖΕΑΣ για την πιο ομαλή και άνετη μεταφορά των αθλητών και των συνοδών.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξεκινά την Παρασκευή 1/11 το μεσημέρι με τους αγώνες TUL όλων των κατηγοριών, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί η ζύγιση των αθλητών. Το Σάββατο 2/11 ξεκινούν οι μονομαχίες με τις κατηγορίες των Παμπαίδων-Παγκορασίδων και την Κυριακή 3/11 θα ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα με τις μονομαχίες των κατηγοριών Παίδων-Κορασίδων.

Οι αθλητές του Α.Γ.Σ. ΑΜΙΛΛΑ που ολοκλήρωσαν την επίπονη προετοιμασία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων είναι οι εξής:

ΚΩΤΣΑΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΡΕΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΕΦΡΑΙΜ

ΤΑΜΠΑΘΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

ΜΟΙΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΡΜΑΚΟΛΑ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΖΑΦΕΙΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΖΑΧΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΙΡΜΙΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές!!!