19/04/2024

Αισιόδοξη εμφάνιση των μικρών αθλητών του Ερμή Περάματος στο 1ο φεσιβάλ Kim & Liu

Δελτίο Τύπου Α.Σ Ερμή Περάματος

Το Ολυμπιακό Ταεκβοντό στο Ολυμπιακό ακίνητο του Ταεκβοντό ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο οι 1446 αθλητές που έλαβαν μέρος στις 14-15&16/2/014 στο φαντασμαγορικό φεστιβάλ Ολυμπιακών προδιαγραφών!

Εξαιρετική ήταν η παρουσία του αθλητή μας Πύρσου Μηνά που μετά από 4 παιχνίδια μυαλού στρατηγικής και επιδεξιότητας κατάφερε να  κατακτήσει την τρίτη θέση, κερδίζοντας τρεις αγώνες από τρεις δυνατούς συλλόγους του χώρου!

Την 5η θέση κατέκτησε ο Πετρής Σπυρίδων και Σάντα-Χατζογιαννάκη  Ραφαέλα και η Ζάχου Αφροδίτη που έπειτα από 2 νίκες δεν κατάφεραν να περάσουν τον τρίτο που θα τους έδινε τα εισιτήρια της διεκδίκησης των μεταλλίων με εμφανή τα σημάδια της κούρασης που ήταν και ο λόγος που υπέκυψαν στον αγώνα τους.

Ο Αλμπάνης Κωνσταντίνος και Σγαρδέλης Θεόδωρος με απόλυτη άνεση κέρδισαν τον πρώτο αγώνα τους αλλά στην λεπτομέρεια έχασαν τον δεύτερο, χάνοντας την ευκαιρία να συνεχίσουν.

Τέλος  ο Κουρής Παναγιώτης και ο Κελαϊδίτης Ιωάννης έκαναν το ντεμπούτο τους στους αγωνιστικούς χώρους του ταεκβοντό και μοίρασαν υποσχέσεις για το μέλλον!

Η προπονήτριά τους Κική Χατζογιαννάκη, δήλώνει  ότι όλοι οι μικροί πρωταγωνιστές έδωσαν σκληρές μάχες και απέδειξαν επάξια ότι το μέλλον του αθλήματος τους ανήκει και μπορούν να το κρατήσουν στην κορυφή όπου και είναι ήδη. Επίσης αισθάνεται τυχερή που μπόρεσε να συμμετάσχει σε αυτή την μεγάλη γιορτή του Ελληνικού Ταεκβοντό και χαίρεται που δεν είναι η πρώτη φορά που η ETANE αλλά και η ομοσπονδία μας βάζουν τόσο ψηλά τον πήχη!