23/04/2024

Αθλητικός Σύλλογος Θεαγένης: Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21

Η Ανίσα Ντινάι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο Νέων U-21.

Ανακοίνωση Αθλητικός Σύλλογος Θεαγένης

Σήμερα το βράδυ αναχωρούν η αθλήτρια μας Ανίσα Ντινάι και ο προπονητής του συλλόγου μας κ. Γεώργιος Τάγκας για την πόλη Τίρανα της Αλβανίας προκειμένου να λάβουν μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωταθλήμα Τάε Κβο Ντο Νέων U-21 με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας.

Η αθλήτρια μας Ανίσα Ντινάι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων στο Ταλίν της Εσθονίας κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο που τις έδωσε την απευθείας πρόκριση της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-21 δίνοντάς της την δυνατότητα να φορέσει το εθνόσημο για πρώτη φορά κάνοντας μας όλους περήφανους.

Η αθλήτρια του συλλόγου μας τελείωσε επιτυχώς την προετοιμασία της και ειναι έτοιμη μαζί με τον προπονητή της κ. Γιώργο Τάγκα που θα την καθοδηγήσει τεχνικά σε αυτό το δυνατό Πανευρωπαϊκό Πρωταθλήμα Εθνικών Ομάδων να πετύχει τον δύσκολο στόχο της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός μεταλλίου αν και είναι η μικρότερη ηλικιακά αθλήτρια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗ εύχεται καλή επιτυχία στην αθλήτρια μας, στον προπονητή μας καθώς και σε όλη την Ελληνική αποστολή δίνοντάς τους την θετική μας ενέργεια για να επιστρέψουν όλοι υγιείς και με πολλά μετάλλια!!!