26/04/2024

Αθλητικός Σύλλογος Δαναός: Με επιτυχία το 6ο Διεθνές Καμπ Ταεκβοντό

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Δαναός σχετικά με το 6ο Διεθνές Καμπ Ταεκβοντό.


Συγκεκριμένα, η τοποθέτηση του συλλόγου αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 6ο Διεθνές Καμπ Ταεκβοντό πού συνδιοργάνωσε ο Σύλλογός μας Δαναός Ωραιοκάστρου με τον σύλλογο της Μακεδονικής Δύναμης στην Κοζάνη από τις 3 έως 6 Ιανουαρίου 2019.

Συμμετείχαν 350 αθλητές και 60 προπονητές από έξι χώρες έδωσαν για τέσσερις ημέρες στην πόλη της Κοζάνης η οποία την ημέρα της έναρξης θέλησε να ανταμείψει τους καλεσμένους της και ντύθηκε στα άσπρα προσφέροντας ένα ξεχωριστό χρώμα στην διοργάνωση. 

22 διακεκριμένοι αθλητές, Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι και Ευρωπαϊκοί πρωταθλητές και πολλοί πρωταθλητές των χωρών τους έδωσαν το παρών σε αυτή τη γιορτή του Ολυμπιακού Αγωνίσματος του Ταεκβοντό.

Μια γιορτή που ο στόχος της ήταν πολύπλευρος. Η γνωριμία και η δημιουργία φιλίας μεταξύ των αθλητών και προπονητών πού παραβρέθηκαν ήταν η πρώτη προτεραιότητα.

Η ανταλλαγή αγωνιστικών πληροφοριών και εμπειριών με ιδιαίτερο σεβασμό στο πρόσωπο των αθλητών και των προπονητών ο επόμενος στόχος.

Την ημέρα της τελετής έναρξης τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα οι διακεκριμένοι αθλητές που έδωσαν το παρών. Ο Δήμαρχος Κοζάνης, κύριος Ιωαννιδης Λευτέρης και ο Πρόεδρος του Ο.Α.Π.Ν κύριος Ιωαννίδης Γιάννης για την στήριξη της εκδήλωσης, καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος κύριος Μανώλης Χρήστος για την προσφορά του στο αγώνισμα του Ταεκβοντό. 

Στο τετραήμερο αυτο CAMP δίδαξαν οι εξείς προπονητές: 
● Εφραιμίδης Παντελής (προπονητής Εθνικής ομάδας)
●Χριστίδης Ανδρέας(προπονητής κλιμακιου Βορείου Ελλάδος 
●Αλμασιδης Χρήστος (προπονητής κλιμακίου Βορείου Ελλάδος. 
●David Fillip Cook( προπονητής Εθνικης ομάδας της Νορβηγίας)
Στην τελετή λήξης βραβεύτηκαν για τις παράλληλες θεωρητικές ενότητες που πραγματοποιήθηκαν στο αμφιθέατρο της κοβενταρειου βιβλιοθήκης Κοζάνης οι: 
■ Γκεσιου Μπατσιλα Βασιλική (κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Απόγευμα)
■ Βαβουλίδου Σμαρώ (φυσιοθεραπεύτρια)
■Κουτρότσιου Αναστασία (υπεύθυνη διαιτησίας Βορείου Ελλάδος)
Επίσης έγινε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές που έδωσαν το παρόν σε αυτή τη διοργάνωση απο τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο κύριο Θεοδωρίδη Θεόδωρο. 
Οι διοργανωτές νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν: 
● Τον Δήμο Κοζάνης και το προσωπικό του. 
● Όλους τους συνεργάτες και εθελοντές της διοργάνωσης !!!
● Τον φωτογράφο κυριο Ποζαπαλιδη Κωνσταντίνο !!!
● Τους γιατρούς !!!
● Τους προπονητές, αθλητές, γονείς 
Και όλους όσους ακόμη συνέβαλαν στην επιτυχία αυτού του CAMP.»