19/04/2024

Έτοιμο να υποδεχτεί τους αθλητές το Taekwondo-Kickboxing Panos

Ο AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAE KWONDO-KICKBOXING -PANOS- (ΑΡΤΑΣ) ιδρύθηκε το 1979 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Οι Πολεμικές τέχνες είναι μέθοδοι αυτοάμυνας και επιβολής επί του αντιπάλου, χρησιμοποιώντας το σώμα μας ή και όπλα.

Το kickboxing είναι μαχητικό άθλημα που συνδυάζει πυγμαχία και λακτίσματα. Έλκει την καταγωγή του απ την ταυλανδέζικη πυγμαχία και είναι ευρύτατα διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο λόγω της πρακτικότητας του. Η προέλευση του είναι απ” την Ιαπωνία και τη Βόρεια Αμερική, και περιλαμβάνει τις τεχνικές της πυγμαχίας και λακτίσματα απ το καράτε ντο και το ταεκβοντό. Το Tae Kwon Do είναι μία παραδοσιακή Κορεάτικη πολεμική τέχνη, που χαρακτηρίζεται από λακτίσματα και χτυπήματα με τα χέρια, τον αγκώνα και τα γόνατα. Μπορεί να διδάξει, ειδικά στα παιδιά, το πώς να προστατέψουν τον εαυτό τους από μια πιθανή σωματική απειλή.

Το Tae Kwon Do είναι μία παραδοσιακή Κορεάτικη πολεμική τέχνη, που χαρακτηρίζεται από λακτίσματα και χτυπήματα με τα χέρια, τον αγκώνα και τα γόνατα. Μπορεί να διδάξει, ειδικά στα παιδιά, το πώς να προστατέψουν τον εαυτό τους από μια πιθανή σωματική απειλή. Το taekwondo διδάσκει και τη χρήση των χεριών στη μάχη, τόσο ως μέσου άμυνας όσο και ως μέσου επίθεσης, εν τούτοις είναι μια πολεμική τέχνη που δίδει έμφαση στα λακτίσματα.

Οι αρχές του είναι: Ευγένεια Ακεραιότητα Επιμονή Αυτοέλεγχος Ακατάβλητο Πνεύμα

EΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ οδος Γωγου Μπακολα 67 Αρτα (πισω απο τα γραφεια του ικα) κιν. 6944777622