29/03/2024

Έπαιξαν στην Σερβία Τότλης και Νέτσου για το ένατο Zrenjianin Open

Οι δύο μαχητές του Α.Σ Έδεσσας βρέθηκαν το προηγούμενο Σάββατο στην Σερβία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Στη Σερβία αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο 16/3/2019 δυο αθλητές του Α.Σ. Έδεσσας Τότλης Ιωάννης και Νέτσου Σταυρούλα με την επίλεκτη ομάδα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος  στο στο 9th Zranjanin Open.

Tο πρωτάθλημα θα πραγματοποιήθηκε στη πόλη Ζρένιανιν στην επαρχία της  Βοϊβοντίνας της Σερβίας μεταξύ 640 αθλητών από 11 διαφορετικά κράτη. Η επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ απαρτίζονταν από 58 αθλητές και τους συνόδους προπονητές: Χάρης Παλτόγλου, Δούκας Κωνσταντούλας, Τόρης  Δημήτρης, Ντόβας Μπάμπης, Χρηστίδης Χρήστος τον αρχηγός αποστολής: Χρηστίδης Ανδρέας και τον Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ποζαπαλίδης Κων/νο.

Μέλη της Ομάδας και οι αθλητές του Α.Σ. Έδεσσας Τότλης Ιωάννης και Νέτσου Σταυρούλα που μας εκπροσώπησαν στην κατηγορία -61 κιλά παίδων και -55 κιλά κορασίδων αντίστοιχα.

Στην 3η θέση κατάφερε να φθάσει ο Τότλης Ιωάννης χάνοντας  τον ημιτελικό με έναν πόντο διαφορά από τον Ρουμάνο αντίπαλο Vlad Orban και ενώ είχε το προβάδισμα με 3 πόντους διαφορά μέχρι και τα τελευταία 5 δευτερόλεπτα του αγώνα ενώ χωρίς διάκριση έμεινε η Νέτσου Σταυρούλα που είχε από τον 1ο αγώνα να αντιμετωπίσει τη Σερβίδα νικήτρια της κατηγορίας Sara Jović .

Ωστόσο η Ελληνικη αποστολή κατάφερε να φθάσει με διαφορά στην 1η θέση της γενικής κατάταξης του Πρωταθλήματος.

Θερμά συγχαρητήρια στην Ένωση ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος για τη δυνατότητα που δίνει στα παιδιά να ζήσουν από μικρή ηλικία εμπειρίες και στιγμές  ανάλογες της εθνικής ομάδας.

Ο αγώνας συνεχίζεται όμως αφού από την Πέμπτη παρευρίσκονται  στη Σόφια της Βουλγαρίας για τη διεκδίκιση του εισιτηρίου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Τότλης Ιωάννης , η Μαλίγκα Έλενα και η προπονήτρια τους Μπιρόζη Αναστασία».