23/04/2024

Έξι μετάλλια για το Koukouletsos Team στο International Tournament Taekwondo Plovdiv

Η Βουλγάρικη Ομοσπονδία Ταεκβοντό με επιτυχία διοργάνωσε το 1st International Tournament Taekwondo  Plovdiv στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας το Σάββατο  13 Οκτωβρίου 2018. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Koukouletsos Team


«Οι αγώνες θα διεξήχθησαν στο  κόσμημα  στάδιο Sports Hall Kolodruml της Φιλιππούπολης  και με ώρα έναρξης των αγώνων  09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που συμμετείχαν ήταν Παίδων-Κορασίδων & Εφήβων –Νεανίδων   και Ανδρών- Γυναικών κάτοχοι (8 κουπ και άνω)  . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή   στο πρωτάθλημα  αφού πήραν  λάβουν μέρος 400 αθλητές-τριες περίπου από 15 διαφορά κράτη της γειτονικής χώρας.

Οι αθλητές-τριες  του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου Κουκουλέτσος the fitness experience and Spa Evexia συμμετείχαν  στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Βουλγαρίας και διακρίθηκαν οι  παρακάτω αθλητές-τριες :  Ασημένια μετάλλια : Σίμου Μαρία, Δημητρακάκης Απόστολος , Μαυροπούλου Δήμητρα και Παναγόπουλος Νικόλαος . Χάλκινα μετάλλια :Παππά Ελισάβετ & Βαρυτίμου Αικατερίνη  στην  Φιλιππούπολη.

Οι αθλητές-τριες της αγωνιστικής ομάδας κάτω από τις οδηγίες του επίσημου προπονητή  του Ταεκβοντό & καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. Κουκουλέτσου Βάιου αγωνίστηκαν  με εξαιρετική απόδοση με στόχο την διάκρισή τους  όπου και τα κατάφεραν. .

Τα πρώτα μετάλλια της αγωνιστικής χρονιάς μετά από   προετοιμασία των  αθλητών –τριών το καλοκαίρι & και η εμπειρία τους έφεραν τα ανάλογα αποτελέσματα στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Φιλιππούπολης .

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές-τριες για την διάκρισή τους καθώς και τον προπονητή τους Κουκουλέτσο Βάιο για την εκπληκτική δουλειά που κάνει από το 1989 και αναδεικνύει το νομό μας και τη πόλη της Καρδίτσας εδώ και χρόνια .

 Ευχόμαστε καλή επιτυχία στης αθλήτριες Μπολτσή Άρτεμις , Βαρυτίμου Κατερίνα & Σίμου Μαρία που θα συμμετάσχουν στις 19-20&21 Οκτωβρίου 2018 στο ανοιχτό διεθνές βαθμολογούμενο  πρωτάθλημα Ταεκβοντό G1 Athens .

Μαζί με την Κορεάτικη ομάδα   θα ενσωματωθούν οι αθλήτριες του  Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας και του Γυμναστηρίου Κουκουλέτσος που θα εκπροσωπήσουν για μια ακόμη φορά  τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας στο διεθνές πρωτάθλημα της Αθήνας».