11/05/2024

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Α.Σ «ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ» ΝΙΓΡΙΤΑΣ

16 Αθλητές του συλλόγου Μονομάχοι Νιγρίτας έδωσαν το παρόν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ολυμπιακού Ταε Κβον Ντο που έγινε στο Ε.Α.Κ Σερρών.

Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 400 αθλητές από όλη την Ελλάδα έλαβαν μέρος στην αγωνιστική ημερίδα του ολυμπιακού Ταε Κβον Ντο με τον σύλλογο της Νιγρίτας να δίνει δυναμική συμμετοχή στην διοργάνωση.

Οι αγώνες αυτοί ήρθαν να κλείσουν την περίοδο της αγωνιστικής προετοιμασίας των «Μονομάχων» δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Λιάγγας Ιωάννης. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους αθλητές , έμπειρους και αρχάριους , με την δυναμική που δείξανε στους αγώνες. Ήταν ένα τεστ φορμαρίσματος για τα παιδιά του συλλόγου που μου επιβεβαίωσαν ότι η πόλη της Νιγρίτας έχει καλούς και σκληρούς αθλητές στο άθλημα του ολυμπιακού Ταε Κβον ντο. Συνεχίζουμε δυναμικά δουλεύοντας και βελτιώνοντας τον κάθε αθλητή ξεχωριστά σε σωματικό, ψυχικό και πνευματικό επίπεδο. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της Νιγρίτας για την στήριξη προς τον σύλλογό μας και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα τιμούμε με ήθος και αξίες το όνομα και την δυναμική της περιοχής μας

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες είναι οι εξής: Πριάμης Ιωάννης, Δάρατζης Μάλαμας, Σεΐζη Αλίκη, Χατζάρα Φωτεινή, Πρόγιος Ιωάννης, Ναλμπάντης Γιώργος, Νούλης Πασχάλης, Νούλη Μαρία, Αραμπατζής Ραφαήλ, Δάρατζη Αναστασία, Φαρμάκης Αποστόλης, Πρόγιος Χρήστος, Κουτούσης Δημήτρης, Χατζάρα Άλκηστις, Σεΐζης Βαγγέλης και Σταμούλης Χρήστος.