25/04/2024

Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι αθλητές του Α.Σ Δόξα Πάτρας

Δελτίο Τύπου Α.Σ Δόξα Πάτρας

Μια θαυμάσια εμπειρία έζησαν τα παιδιά του Αθλητικού Συλλόγου Δόξα, στο πρώτο αγωνιστικό Φεστιβάλ ‘’Kiu & Liu’’ « Ευ αγωνίζεσθαι » που τελούσε υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής  Ένωσης  Tae kwon Do, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Tae Kwon Do (Ε.Λ.Ο.Τ.)  και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.)

Καταπληκτική ήταν η εμφάνιση των μικρών αθλητών του Α.Σ. Δόξα που κατέκτησαν 5 μετάλλια. Την 1η θέση με χρυσό μετάλλιο η αθλήτρια Πέππα Σωτηρία, την 2η θέση με ασημένιο η Παπαδάτου Μέμα, την 3η θέση οι Τζάρα Ηλιάνα, Καψή Αθανασία, Κονίδα Παρασκευή και οι Παπαβασιλείου Βασίλης, Κρίσταν Νίκος, Παπαδάτος Φώτης, Καούρας Παναγιώτης, Παπαβασιλείου Αναστασία, Τσάμη Δήμητρα και Κυριακόπουλος Δωρόθεος, την 7η θέση. Πολλή καλή εμφάνιση έκαναν και οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας, Αλεξανδρόπουλος Δημήτρης, Παπαδόπουλος Γιάννης, Καλέντζος Δημήτρης, Μαράτος Αυγερινός, Φλαμιάτου Παρασκευή, Δελλαπόρτας Δημήτρης, Κονίδα Μαρία.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η αγωνιστική εμπειρία των μικρών αθλητών εμπλουτίστηκε με καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις όπου και απόλαυσαν μια υπέροχη μουσικοθεατρική παράσταση «Το μικρό κολοκυθάκι». Ενώ στα πλαίσια του διαγωνισμού ζωγραφικής διακρίθηκε η ζωγραφιά του αθλητή μας, Κυριακόπουλου Δωρόθεου και βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της Ε.Τ.Α.Ν.Ε.

Μεγάλη χαρά ένιωσαν οι μικροί αθλητές καθώς γνώρισαν και έπαιξαν με τον Ακάδημο ,την κουκουβάγια, σύμβολο της Ολυμπιακής Ακαδημίας, έλαβαν μέρος στην Ολυμπιακή Παιδεία όπου απάντησαν σε ερωτήσεις και κέρδισαν μπλουζάκια. Γνώρισαν και έπαιξαν με τον Μίκυ,  την Μίνι και την Ντόρα.

Ο προπονητής της ομάδας Παπαδάτος Ανδρέας δήλωσε:

«Ήταν μια καταπληκτική διοργάνωση και μια μεγάλη εμπειρία για τους μικρούς μας αθλητές που συμμετείχαν. Οι διακρίσεις τους ήταν αποτέλεσμα πολύ καλής προετοιμασίας. Ο σύλλογος μας δουλεύει οργανωμένα και με αγάπη για τους μικρούς μας αθλητές. Για μας η προπόνηση είναι μια εκπαιδευτική διαδικασία όπου σφυρηλατούμε και τον χαρακτήρα των παιδιών. Οι επιτυχίες μας επισφραγίζουν την συστηματικότητα και την συνέπεια που χαρακτηρίζει την δουλειά μας».

no images were found