27/04/2024

Άθλος Κιλκίς: Συμμετοχή στο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών

Το Σάββατο 7 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο της Πολίχνης Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.). Αναλυτικά:


Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου αλλά και των αθλητών να είναι μεγάλη. Οι συμμετοχές ήταν ικανοποιητικές και το επίπεδο των αγώνων υψηλό. Τα πρωταθλήματα αυτά πραγματοποιούνται με απώτερο σκοπό την απόκτηση εμπειριών από τους αθλητές .

Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς στο αγωνιστικό στυλ του Τae kwon do (w.t.f.) με τους αθλητές που αναφέρονται παρακάτω:

1. Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος κιλά -24 ηλικίας 2012
2. Πουντζουκίδου Αναστασία κιλά -22 ηλικίας 2012
3. Πουντζουκίδης Μιχαήλ κιλά -42 ηλικίας 2010

Οι αθλητές του συλλόγου πραγματοποίησαν ικανοποιητικές εμφανίσεις ανάλογου του επιπέδου και των εμπειριών τους. Μετάλλια και δωράκι (φακός) δόθηκαν σε όλους τους αθλητές ως ηθική αμοιβή για την προσπάθεια τους.

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής Πουντζουκιδης Κων/νος δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτούς τους αθλητές που είναι και τα παιδιά μου. Αγωνίζονται χάνουν-κερδίζουν μάχονται μου δίνουν χαρές και λύπες, αλλά αποδεικνύουν κάθε μέρα ότι είναι μαχητές».