Χρυσή η Λυρίτση Βασιλική στη Β. Ελλάδα στο Τεχνικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό

Χρυσή η Λυρίτση Βασιλική στη Β. Ελλάδα στο Τεχνικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε η ΕΤΑΒΕ την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 το 2οπροκριματικό Τεχνικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό στο κλειστό γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου  στην Θεσσαλονίκη . Aναλυτικά το δελτίο του Συλλόγου Ταεκβοντο Καρδίτσας.


Η αθλήτρια Λυρίτση Βασιλική του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλος του Γυμναστηρίου ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ συμμετείχε στο πρωτάθλημα ανάμεσα σε οχτώ  αθλήτριες στην κατηγορία 12-13+1 .

Μετά από κλήρωση του πρωταθλήματος  παρουσίασε και τα δύο πούμσε το 4ο και το 7ο και αναδείχθηκε πρώτη σημειώνοντας την μεγαλύτερη βαθμολογία 17.7, για την άψογη εκτέλεση και παρουσίαση των πούμσε είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πήρε την υψηλότερη βαθμολογία για μια ακόμη φορά  από όλους τους συμμετάσχοντες  στο πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών .

 Με την σωστή καθοδήγηση του προπονητή της κ. Κουκουλέτσο Βάϊο οδήγησε την αθλήτρια του για πέμπτη συνεχόμενη  φορά στην Χρυσή επιτυχία 3 φορές στην Νότια Ελλάδα και 2η  φορά στην Βόρεια Ελλάδα και με την επίλεκτη ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε. κατέκτησε δυο Χρυσά μετάλλια σε δυο διεθνές διαφορετικά πρωταθλήματα στην Σερβία.  . Αξίζει να σημειωθεί ότι η πορεία της είναι ανοδική και η προετοιμασία της για το πανελλήνιο πρωτάθλημα των Οκτώβριο θα είναι έτοιμη για μια ακόμη εμπειρία συμμετοχής αλλά και διάκρισης .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει την αθλήτρια για την Χρυσή επιτυχία της και τον προπονητή της καθώς και τους γονείς της αθλήτριας που είναι δίπλα σε κάθε αθλητική διοργάνωση.