05/06/2020

Τόλμη Κιλκίς: Θετικός απολογισμός στο Δεύτερο προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo Kyorugi

Δεύτερο προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo Kyorugi και διασυλλογικό πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών και Poomsae της Ένωσης Β. Ελλάδος διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Κονταξοπούλειο Ωραιοκάστρου, στις 19-20-21 Απριλίου 2019. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τόλμης Κιλκίς:


«Η συμμετοχή αθλητών ανερχόταν στους 1357 από 107 συλλόγους στα τρία πρωταθλήματα. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε οκτώ τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες, με νέους κανονισμούς διαιτησίας και video replay.

Οι αναμετρήσεις σε πολλές κατηγορίες ανερχόταν σε 4-5 φορές μέχρι τον τελικό. Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς στηρίζοντας το στόχο της ΕΤΑΒΕ με 25 συμμετοχές αθλητών-ριών στις τρεις κατηγορίες.

Ο απολογισμός ήταν 8 Χρυσά, 4 Αργυρά και 5 Χάλκινα μετάλλια και 4 πέμπτες θέσεις.

Χρυσό μετάλλιο

Κουτσός Αριστείδης ανδρών -54,

Παπουτσής Αθανάσιος εφήβων -68,

Δαδούπης Φώτιος εφήβων -73

Ντίτουρας Δημήτριος εφήβων +57

Νικοπολιτίδου Θεοδώρα νεανίδων -63

Ταξιάρχη Σοφία νεανίδων στην κατηγορία Poomsae

Σκαρλάτος Χρήστος παίδων -45

Τερζιάδης Φίλιππος παίδων -53

Αργυρό μετάλλιο

Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης εφήβων -68

Δεληγιαννίδης Ιωάννης εφήβων +57

Νικολαϊδης Ιωάννης παίδων -41

Ασίκη Στυλιανή κορασίδων -33

Χάλκινο μετάλλιο

Αναστασιάδης Σεβαστιανός ανδρών -68

Χατζής Αρσένιος εφήβων -73

Κωνσταντινίδου Θεοφιλία νεανίδων -53

Τσαρίδου Ευγενία κορασίδων -37

Αλεξίου Κωνσταντίνος παίδων -41

5η θέση

Γκειβανίδης Ζαχαρίας παίδων -24

Ζενίδης Ιωάννης παίδων -41

Καμπουρίδου Αναστασία κορασίδων -45

Ημερίδης Άγγελος παίδων -55 .

Αγωνίστηκαν επίσης αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν παρά την αξιόλογη προσπάθεια που κατέβαλαν οι Δράγκλου Χρήστος παίδων -30, Κουλαρά Παρασκευή κορασίδων -33, Χιωτέλη Μαρία κορασίδων -44.

Πρέπει να τονίσουμε ότι τα τρία πρωταθλήματα που διεξήχθησαν ταυτόχρονα, είχαν τον χαρακτήρα τους με κοινό στόχο τη βελτίωση της τεχνικής και αγωνιστικής κατάρτισης με το πρώτο όμως την πλαισίωση της επίλεκτης ομάδας του κλιμακίου ΕΤΑΒΕ. Όλη αυτή η προσπάθεια γίνεται συνολικά από την Ένωση

και τους συλλόγους ώστε να υποστηριχτούν όλοι οι αθλητές-ριες όσο δύναται από τον κάθε ένα-μια να αποκομίσει και να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις πιο δύσκολες διοργανώσεις. Σεβόμενοι τον εαυτό μας και υποστηρίζοντας τον στόχο οι προσπάθειες δεν έχουν σταματημό.

Η διεκδίκηση στη ζωή μας πρέπει να πλαισιώσει τον χαρακτήρα μας και ως κινητήρια δύναμη να προχωράμε. Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την ομάδα πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης  ανεξαρτήτου αποτελέσματος με ή δίχως διάκριση και εύχονται καλή συνέχεια».