Τέταρτος στην Ελλάδα ο Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο

Τέταρτος στην Ελλάδα ο Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο συμμετείχε στις 9-10-11/3/2018 ο Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας με επτά αθλητές όπου απέσπασε για μια ακόμη φορά μια από τις πιο υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και για μια ακόμη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος με μεγάλες διακρίσεις, κατακτώντας ένα χρυσό, ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο μετάλλιο στην πιο δύσκολη κατηγορία που ήταν οι άνδρες – γυναίκες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Κάτω από τις οδηγίες του προπονητή του συλλόγου Κακαρελη Νίκο οι αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε πολύ δύσκολους αντιπάλους και κατάφεραν να ανεβάσουν τον σύλλογο στην 4η θέση της Ελλάδας σε πάνω από 100 συλλόγους. 1η θέση χρυσό μετάλλιο κατέκτησε για 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και παρέμεινε αήττητος ο πρωταθλητής Ελλάδας και μέλος της εθνικής ομάδας για το 2018 σε 2 πανευρωπαϊκά ο Καλλιφωνης Χριστόφορος στα -87 κιλά .

Ο Χριστόφορος αν και προέρχονταν από τραυματισμό και ήταν 3 μήνες χωρίς προπόνηση τα κατάφερε με την σωστή συνεργασία με τον δάσκαλο του να κερδίσει 4 αγώνες και να στεφτεί 6η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής Ελλάδος στα -87 κιλά Ανδρών .

Δεύτερη θέση ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής Δημητρακοπουλος Θανάσης όπου μετά την καλή συνεργασία με τον δάσκαλό του αν και αυτός προέρχονταν από έναν σοβαρό τραυματισμό όπου είχε μείνει έξω για 6 μήνες,κατάφερε να κερδίσει ένα ακόμη πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην εθνική ομάδα στην κατηγορία των +87 κιλών Ανδρών.

Τρίτη θέση χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της εθνικής ομάδας TAEKWONDO όπου θα αγωνιστεί στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2018 Μεσυνδιανου Ρέα όπου έχει γίνει σταθερή σε όλα τα βάθρα των νικητών , δείχνοντας ότι είναι από τις κορυφαίες αθλήτριες της χώρας μας στα -49 κιλά Γυναικών. Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή Κακαρελη Νίκο όπου για μια ακόμη χρονιά μας γεμίζουν με υπερηφάνεια ανεβάζοντας τον σύλλογο αλλά και το Αγρίνιο στις κορυφαίες θέσεις της Ελλάδας».