30/05/2020

Συμμετοχή σε φιλικούς αγώνες για τον Α.Σ Τόλμη Κιλκίς

Φιλικοί αγώνες Taekwondo παίδων-κορασίδων με διοργανωτή τον Α.Σ. Καβάλας και την έγκριση της ΕΤΑΒΕ, διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Καλαμίτσας στην Καβάλα στις 6 Απριλίου 2015.

Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν μια εμπειρία παραπάνω στους ήδη αγωνιζόμενους και η γνωριμία στους πιο μικρούς. Την προσπάθεια αυτή στήριξαν πολλοί σύλλογοι με αξιόλογη συμμετοχή, με αποτέλεσμα την επιτυχία της διοργάνωσης.

Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν από 2001 έως 2005 με ηλεκτρονικούς θώρακες και κλήρωση με θέσεις μεταλλείων και από 2006 έως 2009 με συμβατικούς θώρακες σε τετράδες δίχως νικητή από δυο αναμετρήσεις.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 10 αθλητές-ριες, με κλήρωση και ηλεκτρονικούς θώρακες.

Διακρίθηκαν οι:

  • Βαλσαμίδης Παύλος γεν. 2001 +65 κιλά χρυσό μετάλλιο
  • Λουκοβίτης Δημήτριος γεν. 2005 έως 57 κιλά χρυσό μετάλλιο
  • Καλφοπούλου Μαρία γεν. 2001 έως 44 κιλά αργυρό μετάλλιο
  • Δαδούπης Φώτιος γεν. 2003 έως 45 κιλά αργυρό μετάλλιο
  • Δεληγιαννίδης Ιωάννης γεν. 2004 έως 49 κιλά χάλκινο μετάλλιο
  • Αθανασιάδης Μελέτιος γεν. 2002 έως 49 κιλά χάλκινο μετάλλιο

Συμμετείχαν επίσης: Ημερίδης Άγγελος, Ρόξενος Γεώργιος, Αθανασιάδης Βασίλειος, Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, και ο μικρότερος αθλητής Σκαρλάτος Χρήστος με καλή παρουσία σε τετράδες δίχως κατάταξη.

Η υποδομή είναι το βασικότερο στον αγωνιστικό τομέα. Η εμπειρία σε όποιου επιπέδου αγώνες πάντα έχει θετικά.  Ανεξαρτήτου αποτελέσματος όμως οι στόχοι πρέπει να είναι στέρεοι με αποφασιστικότητα και δουλειά, δηλώνουν ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης, και εύχονται καλή συνέχεια και πάντα με υγεία.