Συμμετοχές με πίστη και αισιοδοξία για τον Νικόμαχο

Συμμετοχές με πίστη και αισιοδοξία για τον Νικόμαχο

Πολύ μεγάλη τιμή και καταξίωση η συμμετοχή τριών αθλητών του συλλόγου με τα κλιμάκια επίλεκτων αθλητών Βορείου Ελλάδος για το κορυφαίο πρωτάθλημα “President cup” που θα γίνει στην Αθήνα από 25 έως 29 Απριλίου. Αναλυτικά το δελτίο του Νικόμαχου:


«Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν πάνω από 2000 αθλητές από 50 χώρες, πολλοί  από τους οποίους κατέχουν Ολυμπιακές, Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές διακρίσεις. Επίσης ένας εκ των προπονητών για τους αθλητές των κλιμακίων που θα αγωνιστούν, θα είναι ο προπονητής του συλλόγου Τορης Δημήτριος.

Στη διοργάνωση αυτή λοιπόν, ως μέλη κλιμακίων θα συμμετέχουν , ο Χρηστάκης Βαλάντης στην κατηγορία -58 Ανδρών, ο Δαμαλάς Μανώλης στην κατηγορία -87 Ανδρών και η Ζαχαράκη Μαριτίνα στην  κατηγορία -68 Νεανίδων. Και οι τρεις είναι σε θέση για διάκριση και ευχόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ως εκπρόσωποι από τον σύλλογο επίσης θα συμμετέχουν και άλλοι δυο αθλητές στις κατηγορίες παίδων, προσπαθώντας και αυτοί να διακριθούν. Οι αθλητές είναι ο Φραδέλος Χρήστος ο οποίος θα συμμετέχει στην κατηγορία -61 Παίδων και ο Τσελεπής Γιώργος ο οποίος θα συμμετέχει στην  κατηγορία -45 παίδων.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι η δυσκολία του συγκεκριμένου πρωταθλήματος είναι πολύ μεγάλη αφού σε κάποιες κατηγορίες υπάρχουν μέχρι και 120 αθλητές σε μία μόνο κατηγορία. Να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό σε συνεργασία με την Ελληνική και οι πρώτοι 4 αθλητές σε κάθε κατηγορία, προκρίνονται απευθείας για Ευρωπαϊκές διοργανώσεις που θα γίνουν έως τέλος του 2018, ως μέλη της Εθνικής ομάδας».