Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα η Φρόκου του Α.Σ Ανδρεία

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα η Φρόκου του Α.Σ Ανδρεία

Την Θεοδώρα Φρόκου επέλεξαν στην Εθνική ομάδα εφήβων- νεανίδων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Τυνησία. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ Ανδρεία. 


«Ύψιστη τιμή και περηφάνια αισθανόμαστε όλη η οικογένεια του ΑΣ Ανδρεία , μετά την διάκριση της Ανδριανου Αναστασίας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων, καταλαμβάνοντας την 5η Πανευρωπαϊκή θέση, εξασφαλίζοντας την εισαγωγή της σε Πανεπιστήμιο της αρεσκείας της , την σκυτάλη παίρνει η Φροκου Θεοδώρα, μέλος πλέον της Εθνικής ομάδας εφήβων νεανίδων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Τυνησία.

Μετά την κατάκτηση του αργύρου μεταλλίου στο βαθμολογουμενο G1 της Αθήνας, καλείται από την Ελληνική Ομοσπονδία στην εθνική ομάδα. 
Μόνο περηφάνια αισθανόμαστε συνολικά για τις επιτυχίες των προπονητών μας Ανδριανου Γεωργίου και Μπατζης Ανδριανας . Μεσα σε λιγα χρονια λειτουργιας κατάφεραν να φέρουν μεγάλες επιτυχίες σε τοπικό άλλα και εθνικό επίπεδο. 

Ευχαριστούμε όσους πιστεύουν στην μεθοδική δουλειά που επιτελείται στον Σύλλογο και λυπούμαστε ταυτόχρονα για τα δεκάδες ταλέντα που χτίσαμε άλλα σε μια νυχτa χάθηκαν εξαιτίας των γονέων τους. 

Καλή επιτυχία στην αθλήτρια μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Τυνησία 9 -13 Απριλίου 2018 και πιστεύουμε σε μια διάκριση, αφού θα έχουμε δουλέψει σκληρά και μεθοδικά για τον στόχο αυτό».