22/01/2021

Σταθερά με διακρίσεις ο Νικόμαχος Βόλου

Στις 27 ΚΑΙ 28 Ιανουαρίου έγινε στη Θεσσαλονίκη το 1ο προκριματικό πρωτάθλημα του 2018 για την συγκρότηση των κλιμακίων της επόμενης χρονιάς. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 1470 αθλητές από 110 συλλόγους της Βορείου Ελλάδος, αριθμός ρεκόρ, για την διοργάνωση… Αναλυτικά το δελτίο του Νικόμαχου Βόλου. 


«Από τον Νικόμαχο Βόλου συμμετειχαν28 αθλητές και ο Βολιώτικος σύλλογος κατάφερε να πάρει 12 μετάλλια . Πολλοί αθλητές άξιζαν παραπάνω αλλά  μικροατυχίες τους στέρησαν αυτή την διάκριση και τελικά ο σύλλογος έμεινε στα 2 χρυσά, 4 ασημένια και 6 χάλκινα.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Χρηστάκης Βαλάντης στην κατηγορία -58 Ανδρών. Επίσης χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ζαχαράκη Μαριτίνα στην κατηγορία -68 Νεανίδων . Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι  Καραγιάννης Άγγελος , Καπλάνη Μαρία, Χλίτσιος Αργυρής και Μακρής Ευάγγελος. Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Ψαρογιάννη Έλενα, Κωστάκη Στέλλα, Ιωάννου Λευτέρης, Φραδέλος Χρήστος, Δαμάλας Μανώλης και Σανίδας Νικόλαος.

Αγωνίστηκαν επίσης χωρίς να καταφέρουν να διακριθούν οι Σωτήρης Ευάγγελος, Καραπάνος  Ελευθέριος , Τσελεπίδης Πρόδρομος, Πέτση Νάσια, Σανιδάς Αθανάσιος, Ευλογημένος Ευριπίδης , Πούλιου Αθηνά, Τορης Ευάγγελος, Κρητικού Ελένη, Τσελεπής Γιώργος, Σωτήρης Κωνσταντίνος, Αντωνίου Χρήστος, Σταυρογιάννη Χριστίνα, Ευαγγελινός Ευάγγελος, Βαινας Κωνσταντίνος, Βογιατζή Αγγελική και  Καρμάλης Άγγελος.

Οι αγώνες πολλοί και όλοι οι αθλητές έως το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς θα παίξουν σε άλλες 2 η 3 διοργανώσεις, εκτός από τα πανελληνιά πρωταθλήματα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για μια πανελλήνια διάκριση».