Σούπερ σεμινάριο του Ευκλέα Λευκάδας με τον Ταεκβοντίστα Trevor Nicholls

Σούπερ σεμινάριο του Ευκλέα Λευκάδας με τον Ταεκβοντίστα Trevor Nicholls

Eνα μεγάλο αθλητικό γεγονός θα διεξαχθεί στη Λευκάδα 16-17/03/2018. Ο σύλλογος Ευκλέας, με συνδιοργανωτές  την παγκόσμια ομοσπονδία Ταεκβοντο, τον δήμο Λευκάδας και την περιφερειακή ενότητα διοργανώνει διεθνές σεμινάριο Ταεκβοντο με καλεσμένο το γενικό γραμματέα της παγκόσμιας ομοσπονδίας Ταεκβο ντο 9o Dan Trevor Nicholls. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«O Grand Master Trevor Nicholls διδάσκει σε διεθνή σεμινάρια σε όλο τον κόσμο καθώς προπονεί και την εθνική Αγγλίας. Προσκαλούμε  τα τοπικά ΜΜΕ  την παρασκευή 19:00-21:00 στο σύλλογο του ΕΥΚΛΕΑ Λευκάδας το Σάββατο 09:00-12:00 στο κλειστό γυμναστήριο Λευκάδας και 15:30-18:30 στο 1ο γυμνάσιο – λύκειο Λευκάδας να παρακολουθήσουν το διεθνές σεμινάριο.

Επίσης την παρασκευή 12.30 και 13.00 ο γ. γραμματέας της παγκόσμιας ομοσπονδίας έχει προγραμματισμένα ραντεβού με το δήμαρχο Λευκάδας και αντίστοιχα τον αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας.

Στο συγκεκριμένο γεγονός θα συμμετέχουν αθλητές απο 4 χώρες Αγγλία, Γερμανία, Αλβανία και Ιταλία και πολλούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό με ελεύθερη είσοδο για όλους».