Σε διεθνές τεχνικό σεμινάριο οι Gerontis fighters

Σε διεθνές τεχνικό σεμινάριο οι Gerontis fighters

Δυναμικά συνεχίζουν και το νέο έτος  οι Gerontis fighters τόσο την πρακτική όσο και την θεωρητική τους άσκηση στο άθλημα taekwondo itf. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Μετά από ένα εποικοδομητικό Σαββατοκύριακο όπου ο προπονητής κ. Γεροντής Ιωάννης με αθλητές του ταξίδεψαν αεροπορικώς στο νησί της Κύπρου για να παρευρεθούν στο διεθνές τεχνικό σεμινάριο instructor, επέστρεψαν στην Κρήτη έχοντας αποκτήσει πολλά χρήσιμα εφόδια για το μέλλον. Το σεμινάριο διεξήχθη στις 13 & 14 Ιανουαρίου 2018 , με κύριο εισηγητή τον Κορεάτη Grand Master Hwang Ho Yong.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν  προπονητές και αθλητές από πολλές χώρες του κόσμου, με μοναδική συμμετοχή Κρητικού συλλόγου αυτή των gerontis fighters για ακόμη μια φορά , αλλά και αυτή του πολυπληθεστερου συλλόγου πανελληνίως που έδωσε το παρόν.

Ο κ. Γεροντής Ιωάννης συναντήθηκε με υψηλά στελέχη και φιλικά πρόσωπα στο χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης. Μετά το πέρας του σεμιναρίου δέχτηκε συγχαρητήρια από τον ίδιο τον εισηγητή ,τον Κορεάτη Grand Master Hwang Ho Yong για την ανοδική πορεία του σωματείου και των αθλητών του, αφού παρατήρησε λεπτομερώς τις δεξιότητές τους αλλά και τις δεξιότητες του προπονητή κ. Γεροντή καθώς κατάκτησε μια θέση ανάμεσα στο μικρό ποσοστό προπονητών που πέρασαν με επιτυχία  το instructor test. 

Η παρουσία των Gerontis fighters και σε αυτή τη διοργάνωση μας αποδεικνύει ότι ο μόνος σωστός τρόπος εκμάθησης είναι η συμμετοχή και όχι η αποχή που δυστυχώς πολλά σωματεία επιλέγουν να πράττουν. Οι συνεχείς πληροφόρηση και εξάσκηση είναι ο μόνος δρόμος προς την κατάκτηση των στόχων. Μαζί με τον προπονητή ταξίδεψαν και οι παρακάτω καταξιωμένοι αθλητές. 

Ο Μπιλανάκης Ιωάννης, ο Λιαπάκης Ιωάννης, ο πανευρωπαϊκός πρωταθλητής Τζανίδης Ανδρέας, ο αθλητής Καραντινάκης Δημήτριος, η αθλήτρια Χρυσουλάκη Μαρία, η διαιτητής Θεργιάκη Μαρίνα και ο καθηγητής φυσικής αγωγής Πυνηρτζης Γεώργιος.

Το πάθος και η όρεξη για δουλειά φαίνονται στις προσπάθειες για νέες εμπειρίες και γνώσεις ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, γι αυτό το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον δάσκαλο Γεροντή Ιωάννη που είναι ο βασικός παράγοντας των δράσεων του σωματείου».