20/04/2024

Πρώτη θέση για Παπακωνσταντίνου στο Ταεκβοντο ITF

Άλλη μία πρωτιά για τον ταλαντούχο αθλητή του A.S Elefsis, μετά τις τρεις σερί σεζόν που κατακτά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα kickboxing. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Συνεχίζει να ανεβαίνει στο ψηλότερο βάθρο ο αθλητής μας Γιάννης Παπακωνσταντίνου με προπονητή τον Χασάν Χατζή, κατέκτησε την πρώτη θέση και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του Ταεκβοντο ITF που πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στο Π. Φάληρο.

Να θυμίσουμε ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου είναι διπλός Παγκόσμιος πρωταθλητής Kick Boxing WAKO σε δυο διαφορετικά αγωνίστηκα στυλ που αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα στην Βενετία της Ιταλίας.

Ο αθλητής από την Ελευσίνα επίσης έχει κατακτήσει και το πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing σε δυο διαφορετικά αγωνιστικά στυλ τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο αθλητής μας είναι μέλος εθνικής ομάδας και στα δυο αυτά τα αθλήματα και ετοιμάζεται να υπερασπιστεί την Ελλάδα ακόμη μια φορά στο πανευρωπαϊκό και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, πίσω από όλες αυτές της επιτυχίες όμως βρίσκεται ένας άνθρωπος και αυτός είναι ο δάσκαλος Χατζη Χασαν».