22/01/2021

Πανελλήνια διάκριση για τον Δαμαλά του Νικόμαχου Βόλου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων–Νεανιδων που έγινε στην Χαλκίδα στις 30/9 και 1/10 και διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό. Αναλυτικά το δελτίο του Νικόμαχου.


«Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν περίπου 550 αθλητές από 160 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Το επίπεδο ακόμα καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά και οι κόντρες παρά πολλές.

Από τον Νικόμαχο Βόλου συμμετείχαν 3 αθλητές, ο Δαμαλάς Μανώλης, ο Νίκος Σανίδας και ο Βαινας Κωνσταντίνος. Μεγάλη επιτυχία ήταν η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τον Δαμαλά Μανώλη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετά το ασημένιο που είχε κατακτήσει πέρυσι, στην κατηγορία των +78 κιλών Εφήβων, μετά από ένα συγκλονιστικό ημιτελικό oπου ηττήθηκε από παρατηρήσεις που του έδωσε ο διαιτητής. Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και οι άλλοι δυο αθλητές οι οποίοι ηττήθηκαν πριν τα μετάλλια.

Στην πορεία θα υπάρχουν πολλοί αγώνες προετοιμασίας εντός και εκτός Ελλάδας τόνισε το Δ.Σ. του συλλόγου και έδωσε τα συγχαρητήρια για την επιτυχία του μεταλλίου και την προσπάθεια των αθλητων».